Make Me JOI artık Ankara’da

Make Me JOI artık Ankara
Make Me JOI artık Ankara

Last Updated on 25 Kasım 2022 by Yaşar Çelik

Öğle arasında tazelenmek isteyenlere: JOI. Daha önce İzmir’de renkli tasarımı ile ilgimi çeken, ama deneme şansı yakalayamadığım Make Me JOI artık Ankara’da, hem de mahallemizde!

Tazelenme Zamanı

Make Me JOI artık Ankara
Make Me JOI artık Ankara

Sağlıklı yiyecek ve içecek seçenekleri ile, öğle arasında tazelenmek için harika bir alternatif olarak karşımıza çıkan JOI, Mutlukent’te Galeria AVM’nin arka tarafında yer alıyor. Girişindeki açık alanda, şanslı gününüzdeyseniz eğer, hem gelen geçeni izleyip temiz hava alabilir, hem de modunuzu yükselteceğine emin olduğum özel karışım meyve suları ile kendinize küçük bir iyilik yapabilirsiniz!

Gülümseten Alternatifler

Make Me JOI artık Ankara

Çevrede sağlıklı ve taze yemek seçeneği oldukça azken, doyurucu ve lezzetli Mr. Bean Salad beni ziyadesiyle mutlu etti. İçecekler arasında en çok ilgimi çeken ise denemesem de ismi ile güldüren, son zamanların popüler içeceği zencefilli shot, buradaki adı ile Hangover Shot oldu. Kendilerine özgü karışımları ile iddialı olduklarını belirten işletmenin 10 adet farklı özel seçeneği mevcut.

Benim için olmazsa olmaz kahve konusunda ise, ortalamanın bir tık üzerindeler bana göre.

İç Açıcı Mekan Tasarımı

Make Me JOI artık Ankara
Make Me JOI artık Ankara

Tüm bunlar bir yana; renkli ve gülümseten iç mekan tasarımı, özel bir seçki ile oluşturulmuş mağaza reyonu ve güler yüzlü personeli ile farklı adres arayanlara rahatlıkla tavsiye edebileceğim yeni mekan, Make Me Joi!

www.makemejoi.com

Mutlukent mah. Doğan Taşdelen Bulvarı No:97 İç Kapı No:21 Galeria AVM
Çankaya Ankara

Instagram: makeme.joi