Orhan Durmuş’tan Japonya için durum değerlendirmesi

Orhan Durmuş’tan Japonya için durum değerlendirmesi
SKYHub Outbound Müdürü Orhan Durmuş

Last Updated on 13 Aralık 2022 by Yaşar Çelik

Orhan Durmuş’tan Japonya için durum değerlendirmesi… SKYHub Outbound Müdürü Orhan Durmuş’tan, Japonya’da turizm sektöründe ve seyahat endüstrisinde yaşanan son gelişmeler hakkında değerlendirmeler…

Turizm sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiren, gelecekte turizm alanında ve seyahat teknolojilerinde yaşanacak gelişmelere ışık tutan Uzakrota Summit Global’e destek veren SKYHub’ın Outbound Müdürü Orhan Durmuş; Uzakrota 2022’de “Future Travel Groups and Marketing Strategies” başlıklı oturumun konuşmacıları arasında yer aldı.

Japonya merkezli HIS Travel çatısı altında konumlanan ve Uzakdoğu destinasyonlarına yönelik operasyonlarıyla öne çıkan SKYHub’ın Outbound Müdürü Orhan Durmuş; Japonya destinasyonu ve pazarı için yaşanan son gelişmeler hakkında durum değerlendirmesinde bulundu.          Orhan Durmuş’tan Japonya için durum değerlendirmesi

UZAKROTA’DA JAPONYA’YA YÖNELİK DEĞERLENDİRMELER

Orhan Durmuş'tan Japonya için durum değerlendirmesi
Soldan sağa: Aydın Ata (We Fly Tour) / Ayşe Yağcı (Jules Verne) / Arif Güneş (PaxDrive) / Orhan Durmuş (SKYhub)

SKYHub Outbound Müdürü Orhan Durmuş, değerlendirmesi kapsamında Uzakdoğu destinasyonları ve Japonya pazarı için gündemdeki en kilit konunun “uçak bileti fiyatları” olduğuna dikkat çekti.

Havayolu firmaları ile önemli anlaşmalar yaptıklarını açıklayan Orhan Durmuş; “Japonya’ya yönelik uçak biletleri ciddi anlamda değer kazandı. Japonya’dan Türkiye’ye seyahatler ve Japonya’daki trafik daha tam anlamıyla başlamadı. Çin’in de açılması halinde uçak fiyatları açısından çok zor bir yıl geçeceğini söyleyebilirim” ifadelerini paylaştı.

Orhan Durmuş, “Japonya’dan Osaka uçuşlarının başlamasıyla uçak bileti fiyatlarının bir az olsun düşebileceğini ve Osaka uçuşlarının da 2023 yılının Eylül ayında başlayacağını öngördüklerini” belirtti.

“JAPONYA’DAN BİR HAVAYOLUNUN ÜLKEMİZE SEFER BAŞLATMASI İÇİN GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR”

Durmuş; “Aynı zamanda Japonya’dan bir havayolunun ülkemize sefer başlatması için görüşmelerimiz devam ediyor” diye bilgilendirmede bulundu.

60 ÜLKEDE INCOMING VE OUTBOUND OPERASYONLARI

SKYHub Outbound Müdürü Orhan Durmuş son olarak; “Bünyesinde SKYHub’ı da barındıran HIS Travel’ın sadece Asya ve Uzakdoğu pazarında faaliyet göstermediğini; pandemi öncesinde 70 ülkede şimdi ise 60 ülkede hem incoming hem de outbound yönünde operasyonlar gerçekleştirdiğini” hatırlattı.