Corendon Hotels & Resorts’den eğitime katkı

Corendon Hotels&Resorts’den eğitime büyük katkı

Last Updated on 19 Ocak 2023 by Turizm Günlüğü

Corendon Hotels&Resorts’den eğitime büyük katkı… Corendon Grubu’nun istihdama ve eğitime yönelik katkıları sürüyor.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Corendon Hotels & Resorts arasında yaptıkları ustalık telafi programı protokolünün 6. maddesinde yer alan “Okulun atölye ve laboratuvarlarının yeni teknolojilere dayalı olarak donatılması / desteklenmesi” kapsamında okula kat hizmetleri atölyesi kazandıran ilk işletme olmuştur.

Kat hizmetleri atölyesi, Corendon Hotels & Resorts standartlarına uygun bir atölye olup; bu atölye sayesinde öğrencilere otelcilik standartlarına uygun eğitim alma imkânı sunuluyor.

“Çalışanlar, bu program sayesinde eğitimlerini tamamlayacaklar”

USTALIK TELAFİ PROGRAMI (MESEP)

En az ortaöğretim kurumu mezunlarından Bakanlıkça belirlenen Mesleki Eğitim Merkezi Telafi Çerçeve Öğretim Programı’nı başarı ile bitirenlere ustalık belgesi veriliyor.

“Çerçeve öğretim programında yer alan alan/dal dersleri işletmelerde yapılabilir” fıkrasının eklenmesi sonucu oluşan değişiklik gereğince, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı mesleki ve teknik ortaöğretim okul/kurumlarında uygulanmak üzere 24 alan 97 dalda “Mesleki Eğitim Merkezi Telafi Çerçeve Öğretim Programları” hazırlanmış ve Corendon Hotels & Resorts tarafından uygulamaya konulmuştur.  Corendon Hotels&Resorts’den eğitime büyük katkı