Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda 3 istifa

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda 3 istifa
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan

Last Updated on 17 Mart 2023 by Turizm Günlüğü

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda 3 istifa: 2023 Genel Seçimleri’nde milletvekili adayı olmak için Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde şimdiye kadar 3 isim istifa ettiğini duyurdu.

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri takvimine göre milletvekili olmak isteyen kamu görevlileri aday adayı olabilmek için kamu görevlerinden ayrılmaları gerekiyor.

Bu kapsamda Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde şimdiye kadar 3 isim istifa ettiğini duyurdu.

BAKAN YARDIMCISI NADİR ALPASLAN İSTİFASINI AÇIKLADI

İlk olarak Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti.            Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda 3 istifa

Nadir Alpaslan, 21 Temmuz 2018 tarihinden beri Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı olarak görev alıyordu.

Nadir Alpaslan’ın yanı sıra Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici ve Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Umut Tuncer de görevlerinden istifa ettiklerini açıklayan isimler arasında yer aldı.

MERSİN İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ CENGİZ EKİCİ

Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, AK Parti’den Nevşehir Milletvekili Aday Adayı olmak için görevinden istifa etti.

AYDIN İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ UMUT TUNCER

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Umut Tuncer ise, AKP’den Aydın Milletvekili Aday Adaylığı için görevinden istifa ettiğini açıkladı.