Susona Bodrum’a yeni operasyon müdürü

Susona Bodrum yeni operasyon müdürü
Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts’un Yeni Operasyon Müdürü Utku Dizdar

Last Updated on 28 Mart 2023 by Turizm Günlüğü

Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts’un Yeni Operasyon Müdürü Utku Dizdar oldu.      Susona Bodrum’a yeni operasyon müdürü

Hilton’un lüks koleksiyon markası LXR Hotels & Resorts’un Türkiye’deki ilk oteli Susona Bodrum’da üst düzey yönetim değişikliği gerçekleşti.

Utku Dizdar, Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts’a Operasyon Müdürü olarak atandı.

Turizm, otelcilik ve yeme & içme sektöründe 15 yılı aşkın tecrübeye sahip Utku Dizdar, farklı ülkelerde ve kademelerde sürdürdüğü kariyer yolculuğuna Ekim 2022 itibariyle Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts’un Operasyon Müdürü olarak devam ediyor.

Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts’daki kariyerine 2020 yılında Odalar Bölümü Müdürlüğünde başlayan Utku Dizdar, yeni göreviyle Susona Bodrum’un en yetkili ikinci yöneticisi olarak başarılı yönetim kariyerine devam etmektedir.

UTKU DİZDAR KİMDİR?

Utku Dizdar, lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünü bitirdikten sonra 2007 yılında Swissotel The Bosphorus’da meslek hayatına başladı.

2014 yılında The Grand Tarabya Oteli’nin açılışında yönetici olarak görev yaptıktan sonra bir yıl süreyle New York’ta restaurant genel müdürü olarak çalıştı.

2018 yılında Nikki Beach Bodrum Oteli’nde kariyerine devam eden Utku Dizdar, 2020 yılında Hilton markasında çalışmaya başladı.  Susona Bodrum’a yeni operasyon müdürü

Kariyerine yurt dışındaki birçok ülkede devam eden Utku Dizdar, markanın Dubai’de bulunan Curio, Canopy ve Hampton otellerinde operasyon müdürlüğü görevini başarıyla sürdürdü.

Daha sonra, Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts’un Odalar Bölümü Müdürlüğü’ne terfi eden Utku Dizdar, 2022 yılı Ekim ayı itibariyle LXR Hotels & Resort ailesindeki kariyerine Operasyon Müdürü olarak devam etmektedir.