Müze Kart Artık Kız Kulesi’nde de Geçerli

Müze Kart Artık Kız Kulesi'nde de Geçerli
Müze Kart Artık Kız Kulesi'nde de Geçerli

Last Updated on 8 Haziran 2023 by Turizm Günlüğü

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un sosyal medya hesabından yaptığı yeni açıklama ile Türkiye’nin ikonik sembollerinden biri olan Kız Kulesi’ne ziyaretler artık daha kolay hale geliyor. Bakan Ersoy, Müze Kart’ın artık Kız Kulesi dahil tüm müze ve ören yerlerimizde geçerli olduğunu duyurdu.

Müze Kart, Türkiye’nin kültür ve tarihine daha yakından bakma fırsatını herkes için uygun bir fiyatla sunuyor. Sadece 60₺ karşılığında, Müze Kart sahipleri 1 yıl boyunca Türkiye’nin 350’den fazla müze ve ören yerini sınırsız olarak ziyaret edebilirler. Bu, Kız Kulesi’ni de içeriyor!

Ersoy’un paylaşımında, “Müze Kart’ın cazip fiyat avantajı ile Kız Kulesi dahil, tüm müze ve ören yerlerimizi ziyaret edebilir, tarihimize, sanatımıza ve kültürümüze yolculuk yapabilirsiniz” ifadesi kullanıldı.

Kültür ve turizm deneyimini bir üst seviyeye taşımayı hedefleyen bu benzersiz fırsatı kaçırmamak için hemen Müze Kart’ınızı alın ve Türkiye’nin eşsiz kültürel mirasının tadını çıkarın. Bu bir yıllık yolculukta tarih, sanat ve kültürle dolu bir deneyim sizleri bekliyor.