Otel Haberleri Temmuz 2023

2024 Resmi Tatil Günleri
2024 Resmi Tatil Günleri

Last Updated on 19 Temmuz 2023 by Turizm Günlüğü

2023 Temmuz ayı boyunca otel bültenlerinden özenle seçtiğimiz koleksiyonu sizlerle buluşuyoruz. Aylık otel öne çıkanlar bölümümüzde, Türkiye’nin dört bir yanından en dikkat çeken otel haberlerini bir araya getirdik. Otel Haberleri Temmuz 2023

Üstün hizmet, yenilikçi özellikler ve unutulmaz deneyimler sunan otellerin perde arkasına bir göz atın. Bu özel derlemeyi kaçırmayın! İşte 2023 Temmuz Ayında En Çok Öne Çıkan Oteller:

Susona Bodrum, LA LISTE 2023 En İyi Oteller Listesinde Yerini Aldı

Susona Bodrum
Susona Bodrum / 2023 Temmuz Ayında En Çok Öne Çıkan Oteller / Otel Haberleri Temmuz 2023

Kişiye özel lüks deneyimleri, ödüllü restoran ve şefleriyle misafirlerine yaşattığı sürdürülebilir gastronomi deneyimiyle öne çıkan Susona Bodrum, dünyanın en önemli gezi ve turizm yayınlarının, rehberlerin ve şeflerin yorumlarıyla hazırlanan LA LISTE’nin “Dünyanın En İyi 1000 Oteli” 2023 listesinde Türkiye’den yer verilen 12 otel ile birlikte yerini aldı.

Hilton Istanbul Maslak: İlham veren düğünlerin adresi

Hilton Istanbul Maslak
Hilton Istanbul Maslak / 2023 Temmuz Ayında En Çok Öne Çıkan Oteller

Şehrin kalbindeki eşsiz konumu ve misafir memnuniyetine odaklı hizmet anlayışı ile unutulmaz anlara ev sahipliği yapan Hilton Istanbul Maslak, gerçekleştirdiği ilham veren düğünlerle özellikle tercih ediliyor. Yepyeni bir hayata başlayacak çiftler adına tüm detayları en ince ayrıntısına kadar planlayan otel, kusursuz düğünlere imza atıyor.

Gürok Grup, yeni yatırımı BIJAL ile ülke turizmine katkı sunmaya devam ediyor

Antalya Manavgat’ta 20 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği yeni otel projesi BIJAL
Antalya Manavgat’ta 20 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği yeni otel projesi BIJAL

Gürok Grup, 30 yılı aşkın turizm tecrübesiyle sektöre yatırım yapmaya devam ederken, Türkiye’nin global turizm pastasından daha çok pay alması için özgün konseptlerle yola devam ediyor. Antalya Manavgat’ta 20 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği yeni otel projesi BIJAL, “play/oyun” konseptiyle ultra lüks ve kaliteli tatilin yeni adresi oluyor. Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, “Bu yatırımımızla, ülkemize döviz girdisi sağlayarak cari açığa katkı sunan ve istihdam yaratan turizm sektörüne katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul

Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul
Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul

Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul, dünyaca ünlü ödül platformu LA LISTE’nin 2023 seçkisine girmeyi başardı. Titiz bir puanlama süreci sonunda listeye girmeyi başaran Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul en yüksek puan alan oteller arasında yer aldı.

Martı Resort ve La Perla yenilendi

Martı Resort ve La Perla
Martı Resort ve La Perla

Türkiye’nin turizm sektöründeki köklü markası Martı Hotels & Marinas, gelişen tatil anlayışı doğrultusunda tesislerini yeniledi. Deniz ve kumun ötesinde misafirlerine ruhlarını dinlendirebilecekleri tarih ve doğa ile iç içe bir tatil deneyimi sunan Türkiye’nin ilk resort oteli Martı Resort ve Martı La Perla, yeni sezona yeni yüzleri ile girdi. Martı Resort, özgün mimari ruha sadık kalınarak, güncel tasarım dili ile yeniden yorumlanırken; komşusu Martı La Perla’da ise, yeni Çin restoranı, peyzaj gibi ortak alanlarda çok özel dokunuşlar yapıldı.

Rest & More by Dedeman Mersin Erdemli, Eylül’de kapılarını açacak

REST & MORE BY DEDEMAN MERSİN ERDEMLİ
REST & MORE BY DEDEMAN MERSİN ERDEMLİ

Dedeman Hotels & Resorts International, 2023 yılı sonuna kadar anlaşma sürecindekiler de dahil olmak üzere otel sayısını 50’nin üzerine çıkarma hedefine doğru hızla ilerliyor. Marka, DEKMAK Turizm ve Tiamat Otelcilik Turizm arasında Rest & More by Dedeman Mersin Erdemli için imzalanan franchise sözleşmesi ile Mersin’de ikinci otel projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Dedeman markasını Mersin’e taşıyacak ilk imza Ocak ayında, Dedeman Mersin Yenişehir için atılmıştı.

Designist’ten Tarihin Kadim Rüzgarıyla Biçimlenen Bir Otel Tasarımı: Doubletree by Hilton Şanlıurfa

Doubletree by Hilton Şanlıurfa
Doubletree by Hilton Şanlıurfa

Aslı Arıkan Dayıoğlu liderliğindeki mimarlık ve iç mimarlık ofisi Designist tarafından tasarlanan Doubletree by Hilton Şanlıurfa, Doğu Anadolu’nun incisi olarak kapılarını misafirlerine açtı. Otelin sıcak ve özgün tasarımı ilhamını gelenekten, tarihin ve coğraf”yanın kadim izlerinden alıyor.

Elite World Grand Istanbul Küçükyalı’nın “The Grill Ocakbaşı”, International Dining Awards’ta Best Luxury Grill kategorisinde ödül aldı

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı
Elite World Grand İstanbul Küçükyalı

Elite World Hotels & Resorts zincirinin bir parçası olan ve Anadolu yakasının en güzel lokasyonlarından Küçükyalı’da konumlanan Elite World Grand Istanbul Küçükyalı’nın 15. Katında eşsiz deniz manzarası ile faaliyet gösteren The Grill Ocakbaşı restoranı “International Dining Awards” tarafından “Best Luxury Grill” kategorisinde ödülünü almaya hak kazandı.

Daphne Behar’ın Eşşiz Mekan Tasarımları İle Argos in Cappadocia

Argos in Cappadocia
Argos in Cappadocia

Dünya çapında “en romantik”, “en iyi düğün oteli” sıfatlarıyla uluslararası pek çok ödül alan Argos in Cappadocia, Daphne Behar’ın düğün ve özel etkinlikler için tasarladığı özel sofraları, mistik havası ve masalsı atmosferi ile çiftlere eşsiz anılar biriktirecekleri benzersiz bir dünya sunuyor.

Akfen GYO’nun Accor Grubu tarafından Türkiye’de işletilen 15 otelinde 10 milyonuncu misafir ağırlandı

Novotel istanbul
Novotel istanbul

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (Akfen GYO) Türkiye’de sahibi olduğu ve dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Fransa merkezli Accor Grubu tarafından işletilen 15 otelde 2007 yılından bu yana 10 milyonuncu misafir ağırlandı.

Anthaven, Bodrum

Anthaven, Bodrum
Anthaven, Bodrum

Bodrum Aspat Koyu’nda yer alan Anthaven, doğal güzelliklerinin yanı sıra, yeme-içmeden spora, modadan güzelliğe yaşamın her alanına dokunan dünyaca ünlü onlarca seçkin markaya ev sahipliği yapıyor. Tekne limanı ve helikopter pisti sayesinde denizden ve havadan ulaşım imkânı bulunan Anthaven, tarihi dokusu ve kendine has doğal güzellikleriyle misafirlerini bekliyor.

Artvin Kemalpaşa’da hizmete açılan Loidevilla; misafirlerine lüks ve huzurlu bir şehirden kaçış imkanı sunuyor

Artvin Kemalpaşa’da hizmete açılan Loidevilla
Artvin Kemalpaşa’da hizmete açılan Loidevilla

Adını bahçesindeki 80 yıllık ıhlamur ağacından alan Loidevilla, Artvin Kemalpaşa’da görülmesi gereken tüm lokasyonların odağında yer alıyor. Zarif tasarımı ve ferah alanlarıyla sıradışı bir coğrafyada, alışılmışın dışında bir deneyim sunan Loidevilla, toplam 8 yatak odasıyla 16 misafir ağırlayabiliyor. Kalabalık aile ve büyük arkadaş gruplarının da ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanan Loidevilla, rahat oturma odaları ve geniş terasları ile misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor.