Alman Tur Operatörü Mısır ve Kanarya Adaları’na Odaklanacak

Ruslar İçin En Ucuz Plaj Tatilinin Adresi

Last Updated on 15 Ağustos 2023 by Turizm Günlüğü

Düsseldorf merkezli Alman tur operatörleri Coral Travel ve Ferien Touristik, 2023 kış sezonunda Mısır ve Kanarya Adaları’na odaklanacak. 

Ferien Touristik Satış Müdürü Ender Karadağ, Düsseldorf merkezli tur operatörlerinin önümüzdeki kış ayları için tur programları hakkında Touristik Aktuell’e açıklamalarda bulundu.      Alman Tur Operatörü Mısır

Ender Karadağ; “Önümüzdeki kış ayları için Mısır ve Kanarya Adaları’na yönelik talebin iyi bir seyir izlediğini” belirterek; “Geçen yıla göre önemli büyüme kaydediyoruz. Marsa Alam ve Sharm El – Şeyh uçuşları için frekans artışında gidildi. Uçuşlar için Eurowings’in yanı sıra Condor ile de iş birliğine gidilecek” dedi.

Coral Travel ve Ferien Touristik, Mısır’daki yatak kapasitesini de artıracak.

“Mısır’da fiyat – performans nedeniyle yoğun bir kış beklediklerini” açıklayan Ender Karadağ; “Kanarya Adaları için de aynı koşullar geçerli. Özellikle Coral Travel, bu destinasyon için otel portföyünü genişletti” dedi.

Daha önce sadece yaz sezonu için tatil paketi satılan Tunus, kış sezonu programına da eklendi.    Alman Tur Operatörü Mısır