Anex Group Türkiye Kapasitesini %25 Artırdı

Anex Group Türkiye Kapasitesini
Anex Gruppe, alt markaları ile 16 Ekim - 13 Aralık 2023 tarihleri ​​arasında Almanya, Avusturya ve Hollanda olmak üzere Roadshow turu düzenliyor.

Last Updated on 28 Kasım 2023 by Turizm Günlüğü

Anex Tour Almanya, 2024 yaz sezonu için Türkiye’ye yönelik hem uçuş kapasitesini hem de otel kapasitesini %25 artırdı. Anex Group Türkiye Kapasitesini

Anex Gruppe, büyüme stratejisi kapsamında 2024 yaz sezonunda Anex Tour, Neckermann Reisen, Bucher Reisen ve Öger Tours markaları için otel portföyünü genişletiyor.

TÜRKİYE KAPASİTESİNDE ARTIŞ

Anex Gruppe, alt markalarıyla yine en yüksek kapasiteyi ve otel portföyünü Türkiye tatilleri için sunacak. Anex Tour’un Türkiye otel portföyünde 650’ye yakın, Öger Tours’un portföyünde ise 700’e yakın otel bulunuyor.

Anex Group, Türkiye’ye yönelik büyüme hedefi kapsamında 2024 yaz sezonu için hem uçuş hem de otel kapasitelerini yüzde 25 artırdı.

Anex Group’un Türkiye otel portföyünde grubun kendi otelleri olan Selectum Hotels’in otelleri ön plana çıkıyor.  Anex Group Türkiye Kapasitesini

İSPANYA: KATALONYA’DA DA GÜÇLÜ

Anex Group’un İspanya otel portföyünde; Endülüs, Katalonya, Balear Adaları (Mallorca, Menorca, İbiza) ve Kanarya Adaları’nda toplam 700 otel bulunuyor. Katalonya’da yaklaşık 60 otelde tatil imkanı sunulacak.

PORTEKİZ/YUNANİSTAN: GÜÇLÜ BÜYÜME

Portekiz’de tatilci sayısının iki katına çıkarılmasının ardından Algarve, Madeira, Lizbon ve Porto destinasyonlarında otel sayısı 220’ye yükseltildi.

Yunanistan’ın Girit Adası, Hanya destinasyonunda portföye 40 otel daha eklendi.