İDO Yunanistan Seferlerine Başlıyor

İDO Yunanistan Seferlerine Başlıyor

Last Updated on 16 Aralık 2023 by Turizm Günlüğü

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) 2024 yılında Ege Denizi’nde Sığacık Teos Marina – Samos seferlerine başlayacak.  İDO Yunanistan Seferlerine Başlıyor

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada; Türk vatandaşlar için Yunan adalarına vize uygulamasının Kapıda Vize‘ye indirgenmesin ardından yeni yılda Ege Denizi’nde Sığacık Teos Marina – Samos seferlerine başlayacakları belirtildi.

Marmara Denizi dışında İDO tarafından, geçen yıl Hatay – Kıbrıs hattında iki gemiyle, bu yıl da Mersin – Hatay hattında bir gemiyle seferler gerçekleştirildiği ifade edilen açıklamada:

“2024 yılında Ege Denizi’nde Sığacık Teos Marina – Samos seferlerimize başlıyoruz. 449 kişi kapasiteli hızlı deniz otobüslerimiz ile Ege kıyılarından adalara olan ulaşım süresini kısaltarak güvenli, hızlı ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunmayı hedefliyoruz.

Ege Adalarındaki ilk gemimizle Sığacık Teos Marina – Samos arasını 1 saate düşürdüğümüz seferlerimize Nisan ayında başlamayı planlıyoruz. İDO Yunanistan Seferlerine Başlıyor

Yunan adalarında geçerli olacak yeni vize açıklaması sonrası talebin artacağını öngörüyoruz. Ayrıca İDO markasına olan güven nedeniyle sefer düzenlediğimiz adalar yanında düzenlemediklerimiz için de satış sistemimizi geliştirerek farklı destinasyonlarda da acenteler ile iş birlikleri hedefliyoruz” ifadeleri yer aldı.