Sheraton Istanbul City Center’da Marriott Global Misafir Takdir Haftası’na Özel Muhteşem Davet!

Sheraton Istanbul City Center Genel Müdürü Hakan Sezgin
Sheraton Istanbul City Center Genel Müdürü Hakan Sezgin

Last Updated on 26 Aralık 2023 by Turizm Günlüğü

Marriott International, misafirlerine ve iş ortaklarına teşekkür ettiği geleneksel Global Misafir Takdiri Haftası kapsamında Sheraton Istanbul City Center’da görkemli bir davet düzenledi.

İstanbul Beyoğlu’nun merkezinde konumlanan Sheraton Istanbul City Center’da gerçekleşen etkinlikte 25 yıldır devam eden geleneksel Global Misafir Takdir Haftası’nı eğlence dolu davetle kutladı.

Marriott International grubunda yıllar önce başlayan Global Misafir Takdir Haftası geleneği çerçevesinde, otellerin başarısına katkı sağlayan tüm iş ortaklarını ve misafirlerini onurlandırmak, teşekkür etmek amacıyla Sheraton Istanbul City Center bünyesinde bulunan The Souq Istanbul’da Ritz Carlton Istanbul, Le Meridien Istanbul Etiler, Renaissance Polat İstanbul Hotel, A Loft Bursa Hotel, Caresse Resort & Spa Hotel Bodrum The Luxury Collection, De Comondo Collection Hotels & Restaurants, Marriott İstanbul Pendik, JW Marriott Istanbul Marmara Sea, Sanasaryan Han İstanbul, Four Points by Sheraton Istanbul Kağıthane, The Westin İstanbul Nişantaşı, Sheraton Ankara Hotel & Convention Center, W İstanbul, Sheraton İstanbul Levent, St. Regis İstanbul, Sheraton Grand Adana, Marriott İstanbul Şişli, Lokalist İstanbul, Lugal Hotel Ankara, Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel, Courtyard by Marriott İstanbul West, Marriott İzmir, JW Marriott İstanbul Bosphorus, JW Marriott Ankara, Delta Hotels Marriott İstanbul Levent, Sheraton Bursa Hotel, The Bodrum Edition otellerin katılımlarıyla özel bir davet düzenlendi.

Marriott International Körfez, Levant ve Türkiye Bölge Başkan Yardımcısı Şafak Güvenç
Marriott International Körfez, Levant ve Türkiye Bölge Başkan Yardımcısı Şafak Güvenç

Marriott International Türkiye otelleri genel müdürleri ve ekiplerinin de katıldığı gecede Marriott International Körfez, Levant ve Türkiye Bölge Başkan Yardımcısı Şafak Güvenç gecenin açılış konuşmasında Marriott International tarafından Türkiye’de devam eden yeni otel yatırımları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Sheraton Istanbul City Center Genel Müdürü Hakan Sezgin ise şu sözlerle duygularını ifade etti:

“Her yıl farklı bir Marriott otelinde gerçekleştirilen bu özel kutlama gecesine bu yıl otelimizde ev sahipliği yapmaktan heyecan ve büyük mutluluk duyduk. Ekibimle beraber aylar öncesinden hazırlıkları başlayarak gelecek olan davetlilerimize çok özel bir gece yaşatmak istedik. Bizlerin daima yanında olan partnerlerimize ve misafirlerimize kalpten teşekkürlerimizi iletmek istiyorum.”