Lüks Cruise Gemisi İle İtalya ve İspanya’nın Masalsı Dünyasına Yolculuk

yurtdışı gemi turları
İtalya - Portofino / Turizm Günlüğü'nün görsel partneri Deposit Photos

Last Updated on 4 Mart 2024 by Turizm Günlüğü

Akdeniz’in büyüleyici sularındaki bu muhteşem seyahat, Fransa’nın göz alıcı kıyı şehri Marsilya’da başlıyor. İtalya ve İspanya’nın en özel şehirlerinde her adım yeni bir keşfe, her gün bir başka hikayeye dönüşecek. Lüks Costa Pacifica gemisinde geçirilen zaman ise, konfor ve eğlencenin mükemmel birleşimiyle tatilinizi taçlandıracak. yurtdışı gemi turları.

18 Mayıs-25 Mayıs 2024 arasında düzenlenecek 7 Gece 8 Gün Costa Pacifica ile Sardunyalı Akdeniz Masalları Turu ile kültürel bir serüvene hazır olun. (Son kayıt 18 Mart 2024) İşte bu turda gün gün sizi bekleyenler:

İtalya’nın Göz Kamaştıran Gezi Durakları

yurtdışı gemi turları
İtalya

İlk günün tüm yorgunluğunu lüks Costa Pacifica gemisinin konforunda geride bırakıp, yıldızlar altında seyir halindeyken Akdeniz’in büyüsüne kapılın. Ertesi gün, İtalya’nın gözde şehirlerinden biri olan Cenova’da şehrin; zengin sanatı, müziği, gastronomisi, mimarisi ve tarihle dolu sokaklarında kaybolun.

Ekstra olarak düzenlenen Panoramik Cenova Şehir Turu; Portofino Turuna katılma fırsatını kaçırmayın. Çünkü bu tur, sizi Liguria’nın doğal güzellikleri arasında bir yolculuğa çıkaracak ve “Şairler Körfezi” olarak da bilinen muhteşem manzaralı kasabaları keşfetmenize olanak tanıyacak.

İtalya gezi rehberi
İtalya, Roma

Seyahatinizin bir sonraki durağı, Civitavecchia limanı olacak. Ardından ekstra düzenlenen Panoramik Roma Şehir Turuna katılarak, İtalya’nın başkenti Roma’nın tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetme şansı bulabilirsiniz. Bu turda, Castel Sant’Angelo, Tiber Nehri, Borghese Parkı gibi önemli noktaların yanı sıra, Pantheon Meydanı, Navona Meydanı, Aşk Çeşmesi ve İspanyol Merdivenleri gibi ünlü meydanları yakından göreceksiniz.

Ekstra düzenlenen Panoramik Olbia Şehir Turu ile Sardinya’nın en güzel plaj ve koylarının yer aldığı Costa Smeralda boyunca ilerleyerek güzel manzaralar eşliğinde Porto Cervo’ya yol alabilir ve yol üzerinde beyaz kumları ve turkuaz rengi denizi ile istisnai güzellikteki koylardan birinde mola verebilirsiniz. Dünyanın en zenginlerinin yatlarının demirlediği ve yaşadığı Porto Cervo ile adanın en güzel plajlarının olduğu Baia Sardinia’yı da görmeyi unutmayın. yurtdışı gemi turları.

İspanya’nın Masalsı Diyarlarına Yolculuk

yurtdışı gemi turları
Barcelona, Guell Park, Spain – Görsel: Depositphotos

Ekstra Mallorca Masaları: Valldemossa & Panoramik Palma De Mallorca Turuna katılarak, ünlü besteci Frederic Chopin ve sevgilisi George Sand’ın izlerini taşıyan Valldemossa’nın büyülü atmosferini ve Palma De Mallorca’nın tarihi sokaklarını gezin.

Ekstra Panoramik Valensiya Şehir Turu ile şehrin Romalılar, Vizigotlar, Berberiler ve Aragonlar gibi çeşitli kültürlerin etkisi altında nasıl şekillendiğini görün. Tur, modern Sanat ve Bilim Şehri’nden başlayarak, La Lonja, Katedral, Micalet ve Bakire Meydanı gibi tarihi mekanları ziyaret edecek ve eski şehir merkezinde yapılacak bir yürüyüş ile son bulacak.

Costa Pacifica ile Sardunyalı Akdeniz Masalları Turu

Bu unutulmaz Akdeniz yolculuğu, unutamayacağınız anılar biriktirmeniz için cruiseplanet.com.tr tarafından özenle hazırlandı. Tur detaylarına cruiseplanet.com.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Tura katılmak için son kayıt tarihi 18 Mart 2024!

yurtdışı gemi turları
7 Gece 8 Gün Costa Pacifica ile Sardunyalı Akdeniz Masalları Turu

Lüks Costa Pacifica gemisindeki bu yolculuk, hem ruhu dinlendiren bir kaçamak hem de göz alıcı Akdeniz manzaraları eşliğinde bir tatil sunuyor. Geminin açık ve kapalı havuzlarının, jakuzilerinin ve güneşlenme alanlarının keyfini çıkarabilir, gümrüksüz mağazalarda alışveriş yapabilir, casinolarda şansınızı deneyebilir veya canlı müzik ve eğlencelerle dolu barlarda vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca, lüks gemide sunulan çeşitli yemek seçenekleriyle her damak zevkine hitap eden farklı lezzetleri deneyimlemeyi ihmal etmeyin. yurtdışı gemi turları.