Kadir Baydur’un Gaziantep Çağrısı: Uluslararası Tanıtım İçin Konaklama İhtiyacı

İSTANTOUR Genel Müdürü Kadir Baydur

Last Updated on 9 Mayıs 2024 by Turizm Günlüğü

ISTANTOUR Turizm & Organizasyon Hizmetleri, Gaziantep’te yapılacak olan uluslararası tanıtım çekimleri için yerel işletmelerden destek talep ediyor. Şirketin Genel Müdürü Kadir Baydur, Rusya ve çevre ülkelerden tanınan ünlü aktör Yuriy Tarasov ile birlikte gerçekleştirilecek olan bu önemli projede, Gaziantep bölgesinde 3 gün süresince konaklayacak ekip için 8 otel odasına ihtiyaç duyulduğunu açıkladı.

ISTANTOUR’un Küresel Turizmdeki İzleri: Bölgesel Tanıtımdan Küresel Başarılara

Uzun yıllardır turizm sektöründe aktif olan ISTANTOUR, Rusya, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Azerbaycan ve Belarus gibi ülkelerden milyonlarca turiste hizmet sunmuş bir kuruluş. Şirket, yaklaşık 48 tur operatörü ile işbirliği yaparak, ticari olmayan amaçlarla bölge ve ülke tanıtımına katkı sağlamıştır.

Mezopotamya’nın İzinde: Rossiya 1 ile Türkiye’nin Tarihi ve Kültürel Mirasının Keşfi

11-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında Rossiya 1 kanalı tarafından Türkiye’de gerçekleştirilecek Mezopotamya çekimleri için ülkeye gelecek olan ekip, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle bilinen Gaziantep, Şanlıurfa ve Mardin bölgelerinde çekimler yapacak. Rossiya 1, Türkiye’deki TRT 1 kanalına eşdeğer bir yayın kuruluşu olup, daha önceki çekimler Marmara Bölgesi’nde gerçekleştirilmiş ve yaklaşık 600 milyon kişi tarafından izlenmiştir.

Kadir Baydur, Gaziantep’te Otel Odası İhtiyacı İçin Çağrıda Bulundu

Baydur, çekimlerin amacının Türkiye’nin doğal ve kültürel güzelliklerini dünya çapında tanıtmak olduğunu belirterek, “Şirketimiz veya televizyon kanalı olarak herhangi bir ticari faaliyetimiz bulunmamaktadır. Temel amacımız ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek,” dedi. Çekimler için gerekli olan 8 adet single complimentary oda ihtiyacı, 10, 11 ve 12 Mayıs tarihlerinde Gaziantep Bölgesi’nde karşılanacak.

ISTANTOUR Turizm & Organizasyon Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Baydur,’un Gazetemize gönderdiği açıklamanın tam metni;

İSTANTOUR Genel Müdürü Kadir Baydur
İSTANTOUR Genel Müdürü Kadir Baydur

Sayın Konaklama Sektörü Paydaşlarımız ,

Şirketimiz ISTANTOUR olarak uzun yıllar turizm sektöründe faaliyet göstermekteyiz.
Rusya, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Azerbaycan, Belarus Ülkelerinden bugüne kadar milyonlarca Turiste hizmet vermiş bulunmaktayız. Bu Bölgelerde yaklaşık 48 Tur Operatörü ile işbirliği yapmaktayız.

Şimdiye kadar Ülkemizin ve Bölgelerimizin tanıtımı için birçok faaliyette bulunmuş olup bu yapmış olduğumuz tanıtım faaliyetlerin hiçbiri ticari amaçlı değildir. Ayrıca hiçbir tanıtımda Şirketimiz adı geçmektedir.

11 MAYIS 16 MAYIS tarihleri arasında Rusya’nın en büyük televizyon kanalı Rossiya 1’in MEZOPOTOMYA çekimleri için bizler ile tekrar iletişime geçmişlerdir. Söylemiş olduğumuz televizyon kanalı Türkiye’nin TRT 1’i ile eş değerdir. Çekimlerin Sunucusu aşağıda bilgileri de paylaşılmış olan Ünlü bir aktördür. (YURIY TARASOV)

Bu çekimler sırasında şirketimiz olarak veya televizyon kanalı olarak herhangi bir ticari faaliyet bulunmamaktadır. Buradaki amaç sadece ülkemizi ve bölgemizi tanıtmaktır.

Yukarıda belirtmiş olduğumuz sebeplerden dolayı 11.05.2024 sabah saat 08.00’dan başlayarak 16.05.2024 tarihine kadar GAZİANTEP, ŞANLIURFA, MARDİN bölgelerinin çekimleri yapılacaktır.

Televizyon kanalının daha önce aracılığımızla yapmış olduğu Tanıtım çekimleri / Marmara Bölgesi ( BURSA – BALIKESİR – ÇANAKKALE ) Çekimleri yaklaşık 600 Milyon kişi tarafından seyredilmiştir.

Yukarıdaki Açıklamalarımıza istinaden, Gaziantep Bölgesinde Çekim ekibi ve Aktör için 10.11.12 Mayıs tarihlerinde 3 gece 8 single COMPLIMENTARY oda ihtiyacımız bulunmaktadır.

Anlayışınız ve desteklerinizden dolayı şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
Kadir Baydur

ISTANTOUR Turizm & Organizasyon Hizmetleri +90 555 269 27 66

https://m.imdb.com/name/nm1399336/ Sanatçı / Aktör
https://smotrim.ru/video/2289215 daha Öncesi Türkiye’de yayınlanmış olan Çekimler
https://smotrim.ru/video/2397413 daha Öncesi Türkiye’de yayınlanmış olan Çekimler