Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Bayrak Değişimi

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Bayrak Değişimi
İSG Stratejik Planlama ve Hazine Yönetimi Direktörü Kerem Maybek, mevcut görevinin yanı sıra İSG CEO’luğuna vekalet edecek

Last Updated on 31 Mayıs 2024 by Turizm Günlüğü

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Bayrak Değişimi: İSG Stratejik Planlama ve Hazine Yönetimi Direktörü Kerem Maybek, mevcut görevinin yanı sıra İSG CEO’luğuna vekalet edecek.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), işletmecisi Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB) ve IC Holding arasındaki stratejik iş birliğinin başarıyla sona erdiğini duyurdu.

Serhat Soğukpınar’ın 26 Aralık 2023 tarihinde CEO olarak atanmasıyla başlayan bu iş birliği, havalimanı operasyonlarının optimize edilmesi konusunda önemli kilometre taşlarına imza attı.        Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Bayrak Değişimi

Bu iş birliğinin sona ermesiyle Serhat Soğukpınar 31 Mayıs 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere İSG CEO’luğu görevinden ayrılıyor.

OKUMA ÖNERİSİ: Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Stratejik İş Birliği Sona Erdi

YENİ CEO GÖREVİNE HAZİRAN SONUNDA BAŞLAYACAK

Operasyonel mükemmellik ve sürekli iyileştirme faaliyetlerinin sorunsuz devamının sağlanması amacıyla, İSG Stratejik Planlama ve Hazine Yönetimi Direktörü Kerem Maybek mevcut görevinin yanı sıra, yeni CEO’nun Haziran 2024 sonu itibariyle resmi olarak görevine başlamasına kadar İSG CEO’luğuna vekalet edecek.