Dominic Thiem, “Türkiye’de olmaktan mutluluk duyuyorum”

Last Updated on 27 Haziran 2017 by Yaşar Çelik

Fransa Açık’ta Dünya 2 numarası Djokovic’i eleyen ve Fransa Açık şampiyonu Nadal ile yarı final oynayarak Dünya 8 numarası Avusturyalı Dominic Thiem ve milli tenisçi Marsel İlhan, Aspendos Antik Tiyatrosu’nda gösteri maçı yaptı. Antalya Open’da 1 numaralı seribaşı olarak boy gösteren Dominic Thiem, “Türkiye’de olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu” dile getirdi.

Kaya Palazzo Belek kortlarında devam eden ATP 250 Antalya Open Tenis turnuvasının gösteri vuruşu Aspendos Antik Tiyatro da yapıldı.

THIEM: ASPENDOS MUHTEŞEM BİR YER

Antalya Open’da 1 numaralı seribaşı olarak boy gösteren Dominic Thiem, “Türkiye’de olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu şu sözlerle dile getirdi: “Bizim ülkemizde de çok tarihi eser var ama bu kadar eski bir eser maalesef yok. Başka bir kültür. Hayatımda böyle bir yeri ilk defa görüyorum. Roma’daki Kolezyum’u biliyorum ama burası başka. Turnuvadan sonra kesinlikle buraya gelirim. Daha önce de tatil için Antalya’ya geldim.” diye konuştu.

İLHAN: TEKRAR GELECEĞİM

Türk tenisindeki birçok ilkin altında imzası bulunan Marsel İlhan ise Aspendos’a ilk defa geldiğini ve hayran kaldığını belirtti. Antalya Open’da ana tablo mücadelesi veren İlhan, “Aspendos, gezip gördüğüm tarihi yerler arasında en güzellerinden biri. Kesinlikle tekrar geleceğim” dedi.

Marsel İlhan – Dominic Thiem