Rixos Konya U17 Erkekler Voleybol Avrupa Şampiyonasına evsahipliği yapıyor

Rixos Konya Genel Müdürü Cem Bora Sevim

Last Updated on 4 Temmuz 2017 by Yaşar Çelik

Şehrin sosyal yaşam, kültürel etkinlikler ve spor aktivitelerine yön veren oteli Rixos Konya U17 Erkekler Voleybol Avrupa Şampiyonasına evsahipliği yapmanın heyecanını yaşanıyor.

Rixos Konya Genel Müdürü Cem Bora Sevim;

“Rixos Konya, gelişime odaklı tasarım ve çözümler üretip misafirlerinin hayallerinde ve yaşamlarında fark yaratan ve Konya’da en çok sevilen beğenilen yöresel anlayış ve hizmet yaklaşımı, Türkiye’de ve dünyada markamızdan bahsettiren çok değerli bir otel olma hedefi içerisindedir. Türkiye ev sahipliğinde, 3-11 Temmuz 2017 tarihleri arasında, Konya’da yapılacak olan ve Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından ilk kez bu yaş kategorisinde düzenlenen U17 Erkekler Voleybol Avrupa Şampiyonasına bizler Rixos Konya ailesi olarak bu özel organizasyonun konaklama ayağında ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Türk Milli Takımı ile birlikte , Sırbistan, Yunanistan, Bulgaristan, Hollanda, Finlandiya, İtalya, Rusya, Çek Cumhuriyeti, Belçika, Beyaz Rusya, İspanya Milli Takımlarının voleybolcularını ve yöneticilerini otelimizde ağırlamanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde Konya’ya gelen spor kafilelerinin tamamına ev sahipliği yaptık, bu senede yine aynı şekilde sporcularımızı ve yöneticilerimizi en iyi şekilde ağırlamak için tüm hazırlıklarımızı tamamladık.Tüm sporcularımıza Rixos Konya’da olma ayrıcalığını yaşatacağız ve onlara evlerindeki huzuru hissettireceğiz. Mevlana ve huzur şehri Konya’ya yakışan evsahipliğimizle misafirlerimizi ağırlayacağız. Tüm takımlarımıza sakatlıksız bir turnuva olmasını temenni ediyor, Milli Takımımız’a başarılar diliyorum ve U17 Türkiye Milli Takımı’nın şampiyon olmasını diliyorum’ dedi.