Hotech yeni Global Satış Direktörü ile büyümeye devam ediyor

Hotech Global Satış Direktörü Cenk Caner

Last Updated on 17 Temmuz 2017 by Yaşar Çelik

Global pazarda emin adımlarla büyümeye devam eden yazılım firması Hotech, turizm sektöründe uluslararası başarılara imza atmış Cenk Caner’i Global Satış Direktörü olarak bünyesine kattı.

2001 yılında Amerika’da Royal Caribbean Cruise ve Celebrity Cruise ile başladığı mesleki kariyerine, 2003 yılında The Ritz Carlton Istanbul’da devam etti. 2010 yılında Marriott Edition markasının açılış ekibinde yer aldı. 2011 Yılında tekrar The Ritz Carlton, İstanbul’a geri dönerek Head Concierge ve Executive Lounge Müdürlüğü yaptı. 2015 yılında Neon Tour bünyesinde Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevini 1 yıl boyunca sürdürdükten sonra kişisel Concierge markası olan “Mystic Breeze” projesini hayata geçirdi.

Cenk Caner; “Hotech bünyesinde severek kabul ettiğim bu pozisyonla beraber kısa dönemde yurt dışında ki potansiyel pazarları araştırıp, bu pazarlardaki iletişimi üst düzeye çıkartarak, kendi bünyesinde oluşturduğu bu üst düzey markayı bu pazarlarda vazgeçilmez bir ürün haline getirmek istiyorum.” diyerek heyecanından ve hedeflerinden kısaca bahsetti.