Sianji Well-Being Resort, şimdi de estetik uygulamaları başladı

Last Updated on 5 Ağustos 2017 by Yaşar Çelik

Dünyanın en iyi 5 detoks merkezinden biri olarak gösterilen Sianji Well-Being Resort’te, şimdi de estetik uygulamaları başladı. İstanbul cemiyet hayatının yakından tanıdığı Dr. Sami Tan Sarıgül, sağlıklı bir yaşama adım atmak için Sianji Well-Being Resort’e gelen misafirlere selülit uygulamalarından sıkılaşmaya kadar birçok uygulamayı gerçekleştiriyor.

Bodrum Kadıkalesi’ndeki Sianji Well-Being Resort…

Wellness, yani sağlıklı yaşam, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yükselen bir trend oldu. Çünkü hepimiz, sağlıklı yaşam ile yaşam kalitemizi arttırmak istiyoruz. Wellness’ın yükselen bir trend olması nedeniyle ülkemizde önemli yatırımlar yapılıyor. Bu yatırımlardan bir tanesi de Türkiye’nin ve Avrupa’nın En İyi Spa ve Wellness Oteli unvanına sahip, dünyanın en iyi 5 detoks merkezinden biri olarak gösterilen Bodrum Kadıkalesi’ndeki Sianji Well-Being Resort…

Master Detoks, 80/20 Alkali Diyet, RawFood, gün boyu devam eden grup egzersiz programları, spa terapileri, Ozon terapisi, Infrared, Thalasso, yoga, meditasyon, ses terapisi gibi ruh-beden-zihin bütünlüğünü sağlayıcı her türlü uygulamayı bir arada sunan Sianji Well-Being Resort, bu zincire güzellik uygulamalarını da ekledi. Kilo verdikten sonra aynada kendisini daha güzel görmek ya da yaşlılığın izlerini ortadan kaldırmak isteyen herkes için sıkılaşmadan cilt bakımına, dünyanın en etkin selülit tedavisi olarak gösterilen Hint usulü Garshan terapiye kadar birçok hızlı ve etkili güzellik uygulaması Sianji Well-Being Resort’te bir arada sunuluyor.

Dr. Sami Tan Sarıgül

ağlıklı yaşamın en önemli üç ayağı sağlıklı ve dengeli beslenme, egzersiz ve stresten uzak bir yaşam Sianji Well-Being Resort’te sağlanırken, güzelliğinize yatırım yapacağınız ufak müdahaleler İstanbul cemiyet hayatının yakından tanıdığı Dr. Sami Tan Sarıgül ve ekibinin kontrolünde gerçekleşiyor. Detoks beslenme programları, yoga-meditasyon, ses terapileri, çeşitli egzersiz programları, spa terapileri, alternatif tıp uygulamaları gibi ruh-zihin-beden bütünlüğünü sağlayıcı terapilerin yanında ihtiyaç duyulduğunda medikal estetik uygulamaları da Sianji Well-Being Resort’te hayata geçiyor.

Yılın 12 ayı hizmet veren Sianji Well-Being Resort’a rezervasyon yaptırmanız için 0252 382 82 17 numaralı telefonu aramanız yeterli.

Sianji Group Hakkında
İnşaat ve turizm sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübeye sahip Sianji Group; SianjiWell-beingResort, Sianji Residence, Sianji Life Elements ve turizm yatırım danışmanlığı – uygulaması alanlarında hizmet vermektedir. Dünyanın 7 harikasından biri Babil’in Asma Bahçeleri konseptinden uyarlanarak inşa edilen Sianji Well-being Resort, Bodrum’un yeni cazibe merkezi Kadıkalesi’nde 40 dönümlük alan üzerinde konumlanmaktadır. Türkiye’ye sağlıklı yaşam ve detoks turizmini kazandıran, Türkiye’nin ve Avrupa’nın En İyi Spa ve Wellness Oteli, Türkiye’nin ve Avrupa’nın En İyi Beach Resort’ü gibi uluslararası alanda 22 farklı ödülün sahibi Sianji Wellbeing Resort, güzellik ve sağlık merkezi, 7 farklı konseptte lezzetli ve sağlıklı yemekler sunan restoranları, 7 farklı havuzu, Uzak Doğu’dan İngiltere’ye kadar 7 farklı konsepte sahip suite’leriyle 12 ay boyunca Bodrum’da eşsiz bir yenilenme deneyimi sunmaktadır. Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır’dır.