Rixos Premium Dubai’nin tüm hareketli mobilyaları Hotelya tarafından üretildi

Last Updated on 10 Ağustos 2017 by Yaşar Çelik

Otel, AVM, hastane, restoran, ofis, cafe ve mağazalar için hareketli ve sabit mobilya tasarım ve üretimi yapan Hotelya, başarılarını yurt dışına taşıyor. Rixos Premium Dubai’nin tüm odalarında bir Türk markası olan Hotelya’nın imzası var.

Dubai’nin en görkemli projeleri arasında yer alan, tasarımı ve iç dekorasyonu ile lüksün sınırlarını zorlayan Rixos Premium Dubai, kule şeklindeki ihtişamlı kristal yüzeyi ile dikkat çekiyor. Lüks ve konfordan ödün vermeksizin dizayn edilmiş toplam 414 oda ve süitten oluşan bu otelin tüm odalarında Hotelya’nın birbirinden özgün tasarımları tercih edildi.

Ürünler projenin konseptine uygun olarak tasarlandı

Rixos Premium Dubai projesinde, her ürün çok özel detaylara sahip olup, mekana ve projenin konseptine uygun olarak tasarlandı. Projenin sandalyeden köşe koltuğuna, tekli koltuktan ikili kanepeye, orta sehpadan puf sehpaya, yemek masasından çalışma masasına, yatak ayakucu pufundan katlanır bavulluğa, duvar aynasından özel tasarım banyo sehpasına varıncaya kadar tüm hareketli mobilyalar Hotelya tarafından üretildi. Ahşap, mermer, farklı tipte metaller (pirinç, bronz eskitme) ve camın yoğun olarak kullanıldığı tasarımların üretimi 3 ayda tamamlandı.

Başarımızın sırrı çözüm odaklı yaklaşımımızda gizli

Hotelya Kurucusu ve Genel Müdürü Yüksek Mimar Zümrüt Doyran, bugüne kadar 500’ün üzerinde prestijli projede yer aldıklarını ve her proje için özgün, yaratıcı ve ilgi çekici tasarımlara imza attıklarının altını çiziyor. Doyran, başarılarının altında yatan sırrın ise çözüm odaklı yaklaşımlarında yattığını söylüyor ve ekliyor: “Hotelya olarak bugüne kadar Rixos markası altında Türkiye’de çok ciddi işler yaptık. The Land of Legends Theme Park – Antalya ve Rixos Premium Belek bizim için önemli referanslar oldu. Ve yurt dışında da Rixos Premium Dubai’ye imzamızı attık. Bir Türk markası olarak bu özel projede tercih edilmek bizim için gurur verici. Türk tasarım ve üretim gücü ile yurtdışında daha çok projeyi bünyemize katmak hedefindeyiz.”

Hotelya Hakkında:

Hotelya, hareketli ve sabit mobilya ürünlerinde yurt içinde ve yurt dışında beş yıldızlı otel projeleri daha yoğun olmak üzere AVM, hastane, restoran, ofis, cafe, mağaza gibi her türlü proje için üretim yapıyor. Uzman mimari ekibi ile projelere sadece üretici ve satıcı olarak değil aynı zamanda çözüm ortağı olarak da destek veren Hotelya, bugün 11.000 m2’lik fabrikasının 4000 m2’lik alanında sabit mobilya, 6000 m2’lik alanında ise hareketli mobilya üretimi gerçekleştiriyor.