Avusturya’da yeni bir Türk tur operatörü

Last Updated on 25 Ağustos 2017 by Yaşar Çelik

Avusturya’daki Türk kökenli tur operatörü Mehmet Emin Yoldan’ın sahibi olduğu Noyan Holiday Group’u yine bir Türk turizmci Özgü Güngör devralarak Elation Travel’ı kurdu.

Golf, spor, sağlık, kültür ve MICE alanlarında operasyon yapmak üzere harekete geçen Özgü Güngör, Almanca konuşan ülkelerden outgoing yapmayı planlıyor.

TURİZMİN GELECEĞİNE UMUTLA BAKIYOR

Elation Travel’ın geleceğe umutla baktığını söyleyen Özgü Özgür, Viyana merkezli şirketin hedefleri için net bilgiler vermek için henüz erken olduğunu ama yakın gelecekte Almanca konuşulan ülkelerden Türkiye’ye yönelik talebin artacağını öngördüklerini söyledi. Güngör, Noyan Holiday’in Almanya ve Avusturya’dan golf ve spor operasyonları gerçekleştirdiğini ifade ederek kendilerinin de bu alanlara sağlık, kültür ve MICE’ı eklemeyi düşündüklerini kaydetti.

Özgü Güngör, önce transfer elemanı sonra profesyonel turist rehberliği ile girdiği turizm sektöründe 16 yıldır çalışıyor. Gulet, Touropa, Bentour, Genon, World of Travel, Noyan Golf Avusturya şirketlerinde yöneticilik yapan Özgü Güngör, 1992 yılından bu yana Avusturya’da yaşıyor.