Ritz Carlton İstanbul Hotel’in başarılı müdürü transfer oldu

Last Updated on 25 Ağustos 2017 by Yaşar Çelik

Ritz Carlton İstanbul Hotel Genel Müdürü ve TÜROB Yönetim Kurulu Üyesi Can Göktaş, Orta Asya’nın lüks oteller bölgesi olmaya aday Kazakistan’ın Almatı kentine transfer oldu. Göktaş, bundan sonra Ritz Carlton Almatı Hotel Genel Müdürü olarak meslek hayatına devam edecek. 

DENEYİMLİ YÖNETİCİ

Ritz Carlton İstanbul’un 2001 yılında otelin açılış ekibinde yer alan ve 8 yıl boyunca Satış ve Pazarlama Direktörlüğü gibi önemli görevlerde bulunan Göktaş, The Ritz- Carlton, İstanbul’a yıllar sonra genel müdür olarak geri dönmüş, başarılı çalışmalara imza atmıştı. 1 Temmuz 2015 tarihinden bu yana The Ritz-Carlton, İstanbul’un ekibine liderlik eden Göktaş,2009-2010 yılları arasında Çırağan Palace Kempinski Satış ve Pazarlama Direktörlüğü ardından İstanbul, Bodrum, Belek ve Bulgaristan otellerinin tüm satış ve pazarlama, operasyon ve gelirlerini yönetmekten sorumlu Türkiye ve Güney Avrupa Bölgesi Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevini yürütüyordu.

Meslek hayatına, Divan Otelleri’nde başlayıp, Swissotel The Bosphorus gibi uluslararası zincir otellerin ekiplerinde yer alan Göktaş, Yiyecek ve İçecek, Ön Büro, Satış ve Pazarlama gibi departmanlarda çeşitli pozisyonlarda görev aldı.

Evli ve iki çocuk babası olan Göktaş; Skal International, Türk-Amerikan İş Adamları Derneği, Türk-Hindistan Turizm Konseyi ve Chaîne des Rôtisseurs gibi derneklerin de aktif bir üyesi.

Kazakistan’a gitmeden önce dün sosyal medya hesabından turizmci dostlarına mesaj yazan Göktaş, “Tüm dostlarımız, ailemiz bu güzel uğurlama, iyi dilekler dualar icin teşekkür ederiz. Almaty’ye her zaman bekleriz” dedi. Ritz Carlton İstanbul Hotel’e Can Göktaş’ın yerine gelecek yeni Genel Müdür henüz belli değil.