TravelShop Turkey, şimdi de Kıbrıs’ta!

Last Updated on 11 Ekim 2017 by Yaşar Çelik

B2B Workshop sistemini TravelShop Turkey etkinliği ile ülkemize ilk kez getiren Murtaza Kalender, bu yöntemi turizmde daha faal hale getirmek üzere kolları sıvamış durumda. Sırada Kıbrıs var.

TravelShop Turkey,  ikinci etkinliğini 13-16 Kasım 2017 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs’ta gerçekleştiriyor. Kıbrıs Workshop etkinliğine şu ana kadar bin 300’den fazla “Hosted Buyer” acente başvurusu yapıldı.

TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender, Kıbrıs’taki Workshop’a Türkiye’den de tüm otelciler, tur operatörleri ve turizm firmalarının katılıp firmalarını en etkili şekilde tanıtma şansı bulabileceklerini söyledi.

Murtaza Kalender, Kıbrıs Workshop’un detaylarını Turizm Günlüğü’ne anlattı. İşte detaylar:

B2B Workshop etkinliği

“Turizmde hızla gelişip talep gören ve tüm dünyada tanıtımının en güçlü şekilde etkisini hissettirdiği B2B Workshop etkinliğini ülkemize getirmenin ve gerçekleştirmenin gururu ve onuru içindeyiz. Çalışmalarımızı daha da geliştirerek ve son teknolojinin sağladığı imkânları kullanarak, firmaların ikili görüşmeler ile hedefe daha hızlı ve odaklı iletişim kurmalarını ve kendi profiline uygun firmalar ile randevulaşıp öncesinde taleplerini alabileceği ve workshop esnasında yüz yüze görüşmelerle sonuçlandırabilecekleri bir tanıtım etkinliği yapıyoruz. 10-13 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirmiş olduğumuz B2B Workshop İstanbul etkinliğimiz ardından, ikinci etkinliğimizi 13-16 Kasım 2017 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs’ta gerçekleştiriyoruz.

All Year Cyprus Travel Genel Müdürü Erkan Kilim ve TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender

All Year Cyprus Travel ile güçlü işbirliği

Kıbrıs’taki B2B Workshop etkinliğimizi, All Year Cyprus Travel ile işbirliği ile yaparak, Kaya Artemis Otel’de 13-16 Kasım 2017 tarihlerinde gerçekleştireceğiz. All Year Cyprus Travel Genel Müdürü Erkan Kilim ile yapmış olduğumuz anlaşma ile Kuzey Kıbrıs’ın hem Workshop etkinliği ile canlanması hem de tanıtımının doğru şekilde yapılması amaçlandı.

Bin 300’den fazla “Hosted Buyer” acente başvurusu yapıldı

Kıbrıs Workshop etkinliğine şu ana kadar bin 300’den fazla “Hosted Buyer” acente başvurusu yapıldı. Talep eden turizm firmaları, WorkShop TravelShop firması ile iletişime geçerek, demo şifresi talep edebilir ve Kıbrıs B2B Workshop etkinliğine katılacak olan “Hosted Buyer” acentelerin listesini görme imkanı bulabilirler. Kıbrıs Workshop etkinliğimiz ardından Türkiye’de dört ayrı eğitim turları seçenekleri ile ülke tanıtımımıza katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Amacımız; var olan turistik imkanlarımızı gelecek yabancı tur operatörlerine en iyi şekilde tanıtmaktır.”

Murtaza Kalender, Kıbrıs’taki Workshop etkinliğine Kıbrıs’tan olduğu gibi, Türkiye’den de tüm otelciler, tur operatörleri ve turizm firmaları katılıp firmalarını en etkili şekilde tanıtma şansı bulabileceklerini iletti.

Etkinlik hakkında bilgi almak için:
WorkShop TravelShop – TravelShop Turkey
www.travelshopTURKEY.com
murti@travelshopturkey.com
Skype: travelshopturkey
Tel:+9 0 212 529 77 08