OTI, gelecek yıl Rusya’da yüzde 10 artış bekliyor

Last Updated on 21 Ekim 2017 by Yaşar Çelik

Oti Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bektaş’ın ev sahipliğinde Antalya Limak Lara Otel’de, Coral Travel paydaşlarına 2017 sonuçları ve 2018 planları paylaşıldı.

“RUSYA VE UKRAYNA PAZARLARINDA ORTALAMA %10-15 ARTIŞ BEKLİYORUZ!”

25 yılda 20 milyon turiste hizmet veren OTI Holding, 25.kuruluş yıldönümünü kutluyor. Oti Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bektaş’ın ev sahipliğinde Antalya Limak Lara Otel’de, Coral Travel paydaşlarına 2017 sonuçları ve 2018 planları paylaşıldı. OTI Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Coral Travel Group CEO’su Coşkun Yurt katılımcılara gruptaki gelişmeleri aktardı.

OTI Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Coral Travel Group CEO’su Coşkun Yurt, OTI Grubun Türk turizmindeki önemini ve yerini anlatırken, 1992 yılında Antalya’da faaliyete geçen Odeon Tours’un Yer Hizmetleri şirketi ile turizm sektörüne girdiğini ve halen 18 ülkedeki şirketleri senede 3 milyon turiste hizmet veren yapısıyla global turizm endüstrisinin dikkat çeken önemli oyuncularından birisi konumuna geldiğini söyledi. Yurt, “ 25 yıllık gelişimini, yer hizmetlerinin ardından, tur operatörlüğü, seyahat acenteliği, konaklama, güvenlik ve havacılık alanlarında uzmanlaşarak ve büyüyerek sürdüren OTI Holding, uluslararası arenada önde gelen turizm gruplarından biri olarak anılıyor” dedi.

Destinasyonlar Yönetimi hakkında bilgiler verdi

Destinasyonlar yönetimi hakkında bilgiler veren OTI Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Coral Travel Group CEO’su Coşkun Yurt, “ Türkiye dahil en yüksek potansiyele sahip 7 ülkede tüm destinasyon hizmetleri Odeon Tours tarafından verilmektedir. Bunun dışında 20 ülkede ürün satın alımları ve yerel partnerlerin kalite kontrolü Odeon Destinasyonlar yönetimi merkezi tarafından yürütülmektedir. Kalan küçük destinasyonlar partnerler vasıtasıyla yürütülmektedir” dedi.

Rusya ve Ukrayna pazarlarında ortalama %10-15 artış bekliyoruz!

Coşkun Yurt, 2018 yılı için planlarını da açıklarken, “ Türkiye turist sayımızda toplamda yaklaşık %15-20 oranında artış bekliyoruz. Burada Türkiye iç pazarında %60, Rusya ve Ukrayna pazarlarında ortalama %10-15, Polonya pazarından %25-30 oranında artış bekliyoruz. Almanya’dan ise bu yıl Türkiye’ye 100 bin kişiyi getirmeyi planlıyoruz” dedi.

Almanya’da 200 binin üzerine çıkacağız!

Grup olarak tüm destinasyonlarda yaklaşık % 20 artış hedeflediklerini de belirten OTI Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Coral Travel Group CEO’su Coşkun Yurt,” Almanya’da Türkiye dahil diğer ülkelere 200 binin üzerine çıkacağız. Uçak filomuza 4 yada 5 uçak ekleyeceğiz. Satış ofisleri sayımızı 2 bin’in üzerine çıkaracağız ve elite ofis sayımız da 60’ı geçecek” dedi.

Halil ÖNCÜ-ANTALYA