Arel Üniversitesinden “Sana Uzanan Patiyi Geri Çevirme” Kampanyası

Arel Üniversitesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Üyeleri.

Last Updated on 31 Ekim 2017 by Turizm Günlüğü

Arel Üniversitesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü “Sevgi Hareketliliği” şemsiyesi altında topladığı sosyal sorumluluk projelerine hayvan barınağı ziyareti, mama, gazete ve ilaç yardımlarıyla devam ediyor.

Arel Üniversitesi öğrencileri tarafından sosyal yardımlaşma ve dayanışma ruhunu güçlendirmek, motivasyonlarını arttırmak, öğrencilerin sosyalizasyon sürecini güçlendirmek, toplumsal dışlamadan uzak kalmalarını sağlama misyonuyla 2012 yılında kurulan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü, “Sevgi Hareketliliği” projeleriyle faaliyetlerini sürdürüyor. “Sevgi Hareketliliği” projelerinden hayvan dostlarımıza yönelik “Sana Uzanan Patiyi Geri Çevirme” Kampanyası, 2017-2018 eğitim öğretim döneminde de devam ediyor. Turizm Gazetesi Turizm Günlüğü olarak bizde kampanyayı destekliyoruz.

Kampanya kapsamında toplanan mama, gazete ve ilaç yardımı Çatalca’nın Hallaçlı Köyü’nde yer alan “Melekler Şehri” hayvan barınağına teslim edildi. Yapılan ziyarette hayvan dostlarımızla bir araya gelen kulüp üyesi öğrenciler, doğayla iç içe bir gün geçirmenin keyfini yaşadı. Sokak hayvanlarının durumu hakkında gözlem yapma fırsatı bulan katılımcılar, hayvan sahiplenme konusunda da bilgi edinerek bilinç geliştirdiler.

Eğitim Öğretim yılının sonuna kadar sürecek “Sana Uzanan Patiyi Geri Çevirme” Kampanyası kapsamında düzenli aralıklarla gerçekleştirilecek hayvan barınağı ziyaretleri ile yardımların devamlılığının sağlanması amaçlanıyor. Ayrıca Arel Üniversitesi kampüslerinde gerçekleştirilecek çeşitli aktivitelerle öğrencileri, sokak hayvanlarının durumu hakkında bilgilendirme ve hayvan sahiplendirme bilinci kazandırma çalışmaları gerçekleştirilecek.

Sonraki hayvan barınağı ziyaretinin Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Kampanyaya katılım göstermek isteyen hayvan severler, Arel Üniversitesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü’nü sosyal medya üzerinden takip ederek projenin detaylarına ulaşabilir ve nasıl bağış yapabileceklerine dair bilgi edinebilirler.

Facebook: https://www.facebook.com/ArelSosydk/
Twitter: https://twitter.com/ArelSosydk
Instagram: https://www.instagram.com/arelsosydk/