Uzman temsilciler ‘MICE Sektöründe Kilit Oyuncular’ panelinde buluşacak

Last Updated on 2 Kasım 2017 by Turizm Günlüğü

İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından turizm sektöründeki faaliyetlerin ve gelecekte sektörü nelerin beklediğinin değerlendirileceği ‘MICE Sektöründe Kilit Oyuncular’ adlı bir panel düzenlenecek.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü tarafından gerçekleştirilen ‘MICE Sektöründe Kilit Oyuncular’ adlı panel 3 Kasım Cuma günü saat 14.30’da santralistanbul Kampüsü’nde yapılacak.

Tüm dünyada hızla gelişen organizasyon faaliyetlerini bünyesinde barındıran MICE (toplantılar, teşvik etkinlikleri, konferanslar ve fuarlar) sektörünün paydaşlarından DMC (Destinasyon Yönetim Firması), PCO (Profesyonel Kongre Organizatörü) ve DMO (Destinasyon Pazarlama Örgütü) temsilcileri konuşmacı olarak katılacak.

B-rain Team’den Ömür Yeker moderatörlüğünde MICE Endüstrisi dersi kapsamında interaktif olarak gerçekleşecek panele, konuşmacı olarak Kalyon Turizm Grubu Genel Koordinatörü Elif Balcı Fisunoğlu, Dekon Group Satış Müdürü Esra Güler ve Universal Travel Services Kurucu Ortağı Mustafa Devrim Yalçın katılacak. Konuşmacılar, turizm sektörüne katkıları ve ortak çalışmalarını da katılımcılarla paylaşacak.