Hem hesaplı hem vizesiz tatil için öneriler

Last Updated on 7 Kasım 2017 by Yaşar Çelik

Web sitesi ve mobil uygulaması aracılığı ile vizesiz gezilebilecek yerleri ve uygun fiyatlı destinasyon alternatiflerini bir arada sunan uluslararası seyahat arama motoru Skyscanner, tatil yapmak isteyen seyahatseverlere sonbaharda keyifli imkanlar sunuyor.

Sonbaharda vizesiz gidilebilecek ülkelerde tatil yapmak isteyen seyahatseverler Ukrayna, Sırbistan, Fas, Tayland ve Makedonya’yı Skyscanner’ın hesaplı önerileriyle keşfedebilecek.

Türkiye’den Kiev, Lviv, Odessa, Kharkiv gibi Ukrayna’nın en popüler şehirlerine doğrudan uçuşlarla gitmek isteyenler, Skyscanner’ın “en uygun rezervasyon zamanı” çizelgesinden yararlanabiliyor.

YAKIN VE VİZESİZ YERLER TERCİH SEBEBİ

Ukrayna’ya yeni kimlik kartlarıyla giriş yapabilecek olan Türk vatandaşları sonbaharda gezebilecekleri bir başka destinasyon olan Sırbistan’ı da tercih ediyor. Başkent Belgrad, az bütçeyle keyifli vakit geçirilebilecek yerler arasında ön plana çıkıyor.

Yakın ve vizesiz gidilebilecek yerlerden biri olan Makedonya, mimarisinde Osmanlının izlerini taşıması ve doğal güzellikleri nedeniyle tercih edilen destinasyonlar arasında bulunuyor.

EN İYİ FIRSATLARI KEŞFEDİN

Skyscanner’ın 60 milyondan fazla indirilen ödüllü mobil uygulamasında yer alan “en iyi fırsatları keşfet” özelliğini kullananlar, seçtikleri tarihlerde Fas’a en uygun uçuşları sıralayarak seçim yapabiliyor.

Asya’yı vizesiz keşfetmek isteyenlerin öncelik verdiği ülkelerden Tayland’da gezginler için hem ucuz hem de epey hareketli ve eğlenceli bir deneyim vaat ediyor. Konaklama konusunda oldukça fazla seçeneğe sahip Tayland’da en uygun konaklamayı bulmak isteyen seyahatseverler için Skyscanner’ın “otel arama” seçeneği hayatı kolaylaştırıyor.

ARAMA SEÇENEKLERİYLE TERCİHLERİNİZİ KOLAYLAŞTIRIN

Skyscanner’ın “fiyat alarmı” özelliği ile fiyat değişikliklerinden anında haberdar olunabiliyor. Uçak bileti için arama yaptıktan sonra arama sonuçlarında çıkan kutucuğa e-posta adresini yazmak ve ardından “uyarı oluştur”a basmak yeterli. Bu özellik sayesinde seyahatseverler aradıkları uçuşun fiyatındaki her değişikliği e-posta adreslerine gelen bilgilendirmeler ile anında takip edebiliyor.