TÜRSAB Kasım ayı etkinlik programını açıkladı

Last Updated on 7 Kasım 2017 by Yaşar Çelik

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB), Kasım ayı içerisinde gerçekleşecek olan etkinlikleri duyurdu.

WTM Londra Fuarı / 06-08 Kasım 2017

TÜRSAB’ın da katılım göstereceği WTM Londra Fuarı 06–08 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ruanda Tanıtım Etkinliği / 10 Kasım 2017 / TÜRSAB Genel Merkez

Ruanda Kalkınma Kurulu (RDB) Türkiye Delegasyonu tarafından, 10 Kasım 2017 Cuma günü, 10:30 – 12:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinlikte Ruanda’yı tanımak isteyen acenteler katılacak. TÜRSAB Genel Merkez’de yapılacak olan etkinliğe Ruanda Türkiye Büyükelçisi Williams NKURUNZIZA, Ruanda Geliştirme Kurulu (RDB) Baş Turizm Görevlisi Belise KALIZA, RDB Turizm Sorumlusu Philibert NDANDALI, Ankara Ruanda Büyükelçiliği Müşaviri Eric RUGANBA, Ruanda Tur ve Seyahat Birliği Başkanı Bonita MUTONI ve Ruanda’dan birçok yetkili katılacak.

Tataristan Cumhuriyeti Kazan Şehri Tanıtım Etkinliği

Tataristan Cumhuriyeti Kazan Şehrinden gelecek incoming acentaların ve otellerin İstanbul ziyareti programı, 10 Kasım 2017 Cuma günü 14:00 – 17:00 saatleri arasında, TÜRSAB Genel Merkez’de gerçekleştirilecek. Tataristan Cumhuriyeti Kazan Şehrinden ülkemize gelecek olan incoming acenteleri ve oteller katılım gösterecek. Ülke tanıtımının ve akabinde B2B workshop düzenleneceği etkinliğe Tataristan Cumhuriyeti ile çalışan veya çalışmak isteyen Outgoing Acenteleri katılacak.

Philoxenia Turizm Fuarı, Selanik / 10-12 Kasım 2017

TÜRSAB’ın da katılım göstereceği Philoxenia Turizm Fuarı 10-12 Kasım 2017 tarihleri arasında Selanik’te düzenlenecek.

Türk – Yunan Turizm Paneli, Selanik / 11 Kasım 2017

Makedonya Üniversitesi ve Kuzey Yunanistan Yunan-Türk Ticaret Odası (KYYTTO) işbirliğinde, 11 Kasım 2017 tarihinde gerçekleşecek olan “Türk – Yunan Turizm Paneli” saat 11.00’da HELEXPO fuar alanındaki Nikolaos Germanos Kongre Merkezinde düzenlenecek. Türk-Yunan turizm ilişkileri konulu panele TÜRSAB panelist olarak katılacak.

İtalya Veneto Bölgesi Workshop / 15 Kasım 2017 / TÜRSAB Genel Merkez

15 Kasım Çarşamba günü saat 10:00’da TÜRSAB Genel Merkez Binasında İtalya Veneto Bölgesi Turizm Otoriteleri tarafından gerçekleştirilecek olan tanıtım etkinliğe Türkiye’den İtalya’yı destinasyon olarak tanıyan veya tanımak isteyen acenteler katılacak.

Birleşik Krallık ve İrlanda Turizm Roadshow / 13-22 Kasım 2017

Birleşik Krallık’ta, Londra Kültür ve Tanıtma Müşavirliği ve TÜRSAB işbirliği ve organizasyonunda sırasıyla Londra, Bristol, Birmingham, Manchester, Newcastle, Glasgow, Belfast ve Dublin şehirlerine 13–22 Kasım 2017 tarihleri arasında Türkiye tanıtımı temalı sunumlar ve B2B workshoplar düzenlenecek.

Nijerya’da Türkiye Tanıtım Çalıştayı

23 Kasım 2017 tarihinde Nijerya’nın Lagos şehrinde THY Lagos Müdürlüğü ve TÜRSAB işbirliğinde Türkiye temalı “Turizm Çalıştayı” gerçekleştirilecek. Çalıştay’a Nijerya’dan Türkiye ile çalışan acenteler katılım gösterecek.

Etkinliklere katılım ya da detaylı bilgi için iletişim:
Burcu OSANMAZ
TÜRSAB Kurumsal İlişkiler
burcu.osanmaz@tursab.org.tr