Arel Üniversitesi’nde Asil Özbay’dan motosikletli seyahat hikayeleri

Last Updated on 16 Kasım 2017 by Yaşar Çelik

Motosikletiyle üç kıtayı geçen  kadın hakları savunucusu Asil Özbay, Arel Motosiklet Kulübü’nün konuğu oluyor.  “Dikiz Aynamda Dünya” söyleşisinin ardından güvenli sürüş eğitimi de var.

İstanbul Arel Üniversitesi öğrencileri tarafından, motosiklet sevdalılarını bir çatı altında toplayarak büyük bir aile olabilmek hedefiyle kurulan Arel Motosiklet Kulübü, sürüş güvenliğine dikkat çekmeye ve sosyal sorumluluk projeleriyle topluma katkı sağlamaya devam ediyor. Arel Motosiklet Kulübü’nün 20 Kasım Pazartesi Günü organize edeceği seminerde, katılımcılar hem güvenli sürüş eğitimi alacak, hem de kıtalar boyunca seyahat etmenin keyfine dair fikir edinebilecekler.

Motosikletiyle üç kıtayı arşınlayan, kadın hakları savunucusu Asil Özbay ve Road Craft Academy üyelerinin katılımıyla gerçekleşecek seminerde; tüm motosiklet tutkunları, ilham verici seyahat hikayelerini dinleme fırsatı bulacak. Ayrıca seminer kapsamında ileri sürüş eğitmenleri Sertan Karamollaoğlu ve Burak Galip Akkurt tarafından güvenli sürüş tekniklerine dair kapsamlı bir eğitim verilecek.

Sertan KARAMOLLAOĞLU ve Burak Galip AKKURT ile güvenli sürüş teknikleri.

Arel Motosiklet Kulübü üyeleri online turizm gazetesi Turizm Günlüğü’ne daha önce yaptıkları sosyal sorumluluk projeleri hakkında da şunları anlattı:

“2016-2017 eğitim öğretim yılı bahar döneminde kurulan Arel Motosiklet Kulübü, çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ve etkinlikler düzenleyerek kısa süre içerisinde önemli yol kaydetti. “Eski Yeni Fark Etmez Sen de Paylaşır mısın?” sloganıyla yürütülen sosyal sorumluluk projemiz kapsamında topladığımız kıyafet yardımlarımızı Hakkari’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık.

18 Mart’ta Çanakkale Şehitlerimizi unutmadık ve Çanakkale Şehitliklerine doğru giderken Silivri’deki Mobil Kızılay aracına üyelerimiz ile kan bağışında bulunduk.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, çocuklarla birlikte eğlenceli bir gün geçirmek üzere Avcılar’daki Avrupa Çocuk Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, geleceğimizin ışığı olacak genç arkadaşlarımızla şarkılar söyleyip oyunlar oynadık. Gerçekleştirdiğimiz etkinlikler neticesinde Arel Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri tarafından “Yılın En İyi Çıkış Yapan Kulübü” ödülüne layık görüldük.

20 Kasım Pazartesi günü gerçekleşecek “Kadın İsterse” Motosiklet ile Türkiye’den Moğolistan’a “Dikiz Aynamda Dünya” söyleşi ile sizler de Asil Özbay’ın üç kıtadaki yolculuğuna tanıklık etmek isterseniz, saat 13:00’da Tepekent Yerleşkesi Konferans Salonu’nda bizlere katılabilirsiniz. Kulübümüzün faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.”

Facebook: https://www.facebook.com/arelmotosikletkulubu
Instagram: https://www.instagram.com/arelmotosikletkulubu/?hl=tr

Arel Üniversitesi Motosiklet Kulübü olarak şehitlerin huzurunda.