En iyi 10 Alman otel yöneticisinden biri Türkiye’de

Mandarin Oriental, Bodrum Genel Müdürü Guenter Gebhard

Last Updated on 16 Kasım 2017 by Yaşar Çelik

Mandarin Oriental, Bodrum’un Genel Müdürü Guenter Gebhard, Almanya’nın önde gelen otel rehberi Schlummeratlas tarafından belirlenen yurtdışında çalışan en iyi 10 Alman Otelci arasında yer aldı.

2016 yılından bu yana Mandarin Oriental, Bodrum’un Genel Müdürü olarak görev alan Guenther Gebhard, Almanya’nın önde gelen otel rehberi Schlummeratlas tarafından belirlenen En İyi Otel Yöneticisi Ödülleri’nde, yurtdışında çalışan en iyi 10 Alman otelci arasında yer aldı.

15 yılı aşkın süredir dünyanın dört bir yanındaki belli başlı otellerin üst yönetimlerinde yer alan ve son iki yıldır Mandarin Oriental, Bodrum’da başarılı çalışmalara imza atan Gebhard, gösterdiği üstün performans ile bu ödüle layık görüldü.

Bodrum Göltürkbükü, Cennet Koyu’nda konumlanan Mandarin Oriental, Bodrum, bu ödül ile yönetimsel alandaki tecrübe ve kalitesini tescillemiş oldu. Busche yayınevi tarafından hazırlanan ve her yıl en başarılı yöneticileri belirleyen Schlummeratlas, Almanya, Avusturya ve Kuzey İtalya bölgesindeki otelleri değerlendiren geniş kapsamlı bir rehber olma özelliğini taşıyor. Her yıl yenilenen rehber aynı zamanda en iyi oteller, en iyi restoranlar, en iyi spalar gibi özel seçkilere de imza atıyor.

2017 yılında Mandarin Oriental, Bodrum, Condé Nast Seyahat Okuyucuları’nın oyladığı Seyahat Ödülleri’nde Avrupa’nın En İyi Otellerinden biri olarak seçilirken, 2017-2018 The International Hotel Awards tarafından ise Uluslararası Beş Yıldızlı Standart sıralamasına seçildi. Son olarak ise, Haute Grandeur Ödülleri’nde “Global Seviyede En İyi Aile Tatili” ve “Orta Doğu’nun En İyi Destinasyon Wedding Oteli” ödüllerine layık görüldü. Mandarin Oriental, Bodrum’un Bodrum Balıkçısı, İncili Gastronomi Rehberi’nde Türkiye’de ilk 30 restoran arasında yer aldı ve kazandığı 3 inci ile kaliteli hizmetini yeniden tescil etti.