TÜRSAB Genel Kurul seçimleri ‘İlçe Seçim Kurulu’ kararı ile ertelendi!

TÜRSAB'tan Afet Bölgesindeki Acentalar
TÜRSAB Genel Merkezi

Last Updated on 29 Kasım 2017 by Yaşar Çelik

TÜRSAB tarafından yapılan yazılı başvuruyu değerlendiren Beşiktaş İlçe Seçim Kurulu kararını az önce açıkladı. Karar metninde seçimlerin TÜRSAB’ın itirazları dikkate alınarak ileri bir tarihe ertelendiği belirtiliyor.

Beşiktaş İlçe Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Duymaz ve Seçim Müdürü Nebahat Özoğul imzalı ve 11.29.2017 tarihli karar metninden anlaşıldığı üzere TÜRSAB Yönetim Kurulunca öne sürelen seçim güvenliği gibi gerekçeler sonucu alınan seçim erteleme kararının İlçe Seçim Kurulunca da onaylanması sonucunda seçimler ileri bir tarihe ertelendi.

FİRUZ BAĞLIKAYA: SEÇİMLER 2 AY İÇİNDE YAPILACAK

Kongre sürecinin Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından görevlendirilecek 3 kişilik kurul tarafından yürütüleceği ve seçimlerin en geç 2 ay içinde yapılacağı bilgisi de Değişim Hareketi lideri Firuz Bağlıkaya tarafından dile getirildi.

Değişim Hareketi lideri Firuz Bağlıkaya biraz önce yaptığı görüntülü açıklama ile TÜRSAB seçimlerine kısa bir süre kala Genel Kurulu yapamayacaklarını açıklayan Başaran Ulusoy ve yönetimini sert bir dille eleştirdi.

Firuz Bağlıkaya’nın yaptığı açıklama

TÜRSAB SEÇİMLERİN İPTAL OLDUĞUNU ÜYELERİNE WEB SİTESİ ÜZERİNDEN DUYURDU

“Sayın Üyemiz,

Bilindiği üzere, Birliğimizin 02 – 03 Aralık 2017 tarihlerinde yapılacak 23.Olağan Genel Kurulu’nun ertelendiğine dair bilginin 26.11.2017 tarihinde Birlik web sitesinde duyurulduğu ayrıca, siz değerli üyelerimize mail yoluyla iletildiği malumunuzdur.

Söz konusu Genel Kurulun ertelenmesine ilişkin Birliğimizin yapmış olduğu müracaat çerçevesinde; T.C. Beşiktaş İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’nın 29.11.2017 tarih ve 237 sayılı yazısına istinaden Birliğimizin 02 – 03 Aralık 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek 23.Olağan Genel Kurulu ertelenmiştir.

Anılan karar ilişikte siz değerli üyelerimizin dikkatlerine sunulmuştur.

Önemle duyurulur.

Saygılarımızla,”

Karar Metni: