Fairmont Quasar İstanbul’a iki ödül daha

Fairmont Quasar İstanbul

Last Updated on 6 Aralık 2017 by Yaşar Çelik

Bu yıl kapılarını açan Fairmont Quasar İstanbul, World Luxury Hotel Awards tarafından “Türkiye – En İyi Lüks” ve “Türkiye – En iyi Lüks Tasarım Oteli” ödüllerine layık görüldü.

New York’daki meşhur The Plaza’dan Londra’nın ikonik oteli The Savoy’a kadar yetmişin üzerindeki otelinde, yüz yılı aşkındır misafirlerinin “anlarını anılara dönüştüren” dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont, İstanbul’daki oteli Fairmont Quasar İstanbul ile ödüllerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

“EN İYİ LÜKS” VE “EN İYİ LÜKS TASARIM” OTELİ!

Fairmont Quasar İstanbul, son olarak, World Luxury Hotel Awards tarafından Türkiye’nin “En İyi Lüks” ve “En İyi Lüks Tasarım Oteli” ödüllerine layık bulundu.

2006 yılından bu yana faaliyet gösteren ve turizm dünyasının en prestijli etkinlikleri arasında gösterilen World Luxury Hotel Awards ödülleri, konukların, gezginlerin, seyahat endüstrisinin önde gelen isimlerinin dört hafta süren oylaması sonucunda ortaya çıkıyor.

“Anları anılara dönüştürmeyi” hedefleyen hizmet felsefesi, “otel içinde otel” olarak tanımlanan Fairmont Gold deneyimi, otantik tecrübeler sunan restoran ve barlarının yanı sıra Willow Stream Spa’sı ve çağdaş iç dizaynı ile şehrin tam kalbinde yer alan Fairmont Quasar İstanbul, geçtiğimiz günlerde farklı bir organizasyon olan International Hotel Awards (IHA) tarafından da ödüllerle onurlandırılmıştı. Fairmont Quasar İstanbul, IHA tarafından “Avrupa’nın En İyi Şehir Oteli” seçilmişti.