Helal özellikli kayak merkezleri

Last Updated on 18 Aralık 2018 by Turizm Günlüğü

Türkiye’de kış sporu denilince akla ilk gelen kayak merkezlerinden biri olan Uludağ’da helal özellikli Türk kayak merkezi tatilseverler için çeşitli imkanlar sunuyor.

HalalBooking.com, dünyanın en büyük alkolsüz kayak oteli olan Bof Uludağ Kayak & Kongre Tatil Köyü‘nü tanıttı. Ayrıca bu sezonda 3 bin metre yüksekliğe kadar kayak yapabilen Erciyes’in de dahil olduğu, başka helal özellikli Türk kayak merkezleri eklemeyi umuyor.

Türkiye’nin kayak merkezleri, Avrupalı ziyaretçiler tarafından keşfedilmeyi bekleyen gizli inciler olarak tanımlayan HalalBooking.com’un CMO’su Ufuk Seçgin, “Bof Uludağ Kayak & Kongre Tatil Köyü‘nü HalalBooking.com’da ilk alkolsüz kayak merkezi olarak tanıtmaktan dolayı gururluyuz. Mükemmel kayak deneyiminin yanı sıra yüksek standartlarda müşteri hizmetleri ve sundukları diğer hizmetlerle paranızın karşılığını alacağınız harika bir deneyim sunuyorlar. Bu pazarı uluslararası helal bilinçli seyahat severler gibi yeni bir kitleye açtığımız için çok heyecanlıyız” dedi.

HalalBooking.com’un COO’su Enver Çebi, ‘Alkolsüz aile tatili çok hızlı çeşitleniyor. Online arama ve rezervasyon platformumuzu helal özellikli konaklama bulmak için kullananlar, kayak tatillerini de içeren diğer turist aktivitelerini istemektedirler. Sitemizde farklı alanlarda yer alan otel sayısını artırma aşamasındayız ve yakın gelecekte daha fazla kayak oteli ve tatil beldesi tanıtılacak’ dedi.