Wish More Bayrampaşa’nın başarısı yeni yatırımların önünü açtı

Wish More Bayrampaşa
Wish More Hotel Bayrampaşa Genel Müdürü Erkan Akkurt

Last Updated on 7 Mart 2022 by Yaşar Çelik

2016 yılı gibi sıkıntılı bir süreç içerisinde açılan ve asıl düzenini 2017 Ocak ayında oturtan Wish More Hotel Bayrampaşa, yüzde 70 doluluk oranıyla sektörde iyi bir başlangıç yaptı.

Otelin doluluk oranlarını ortalama yüzde 70 olarak hesapladıklarını söyleyen Wish More Hotel Bayrampaşa Genel Müdürü Erkan Akkurt, yaz aylarında yüzde 90 dolulukla karşılaştıklarını kaydetti.

Gazeteci, Spiker, Eğitmen Sevinç Satıroğlu tarafından verilen “Topluluk Önünde Etkili Konuşma ve Protokol & Nezaket Kuralları” adlı eğitimler 10 Aralık 2017 tarihinde Wish More Hotel Bayrampaşa İstanbul sponsorluğunda gerçekleştirildi.

Eğitimin ardından Turizm Günlüğü’ne konuşan Wish More Hotel Bayrampaşa Genel Müdürü Erkan Akkurt, başta Uluslararası MICE Derneği’ni ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirirken eğitim için Sevinç Satıroğlu’na ve ilgi gösteren tüm sektör paydaşlarına teşekkür etti.

Okuma önerisi: Uluslararası MICE Derneği’nden sertifikalı eğitim

“MARKALAŞARAK DEVAM EDECEĞİZ”

Önümüzdeki yıl için belirledikleri doluluk rakamlarının altına inmeden daha yukarısını hedeflediklerini dile getiren Erkan Akkurt, amaçlarını “İyi bir marka adı ile Türkiye’de zincir otel olarak devamlılığımızı sürdürmek ve yurtdışında imkânlar çerçevesinde şubeleşmek” diye aktardı. Devam eden projelerinden bahseden Akkurt, Şişli ve Harbiye’deki otellerini yakın zamanda açacaklarını kaydetti.

“BAYRAMPAŞA MİSAFİR PROFİLİMİZİ OLUMLU ETKİLİYOR”

Bölge araştırmalarından elde ettikleri bulgulara göre Bayrampaşa’nın kendi bünyesinde farklı sanayi ve endüstri sektörlerini barındırdığını, ayrıca ilçede bulunan Forum İstanbul Alışveriş Merkezi, Mega Center ve karayolları bağlantılarının olması otelcilik anlamında kendilerine müthiş bir lokasyon sağladığını belirten Akkurt, “Bu anlamda politikacılar ve iş adamları olmasının yanı sıra konaklama, düğün organizasyonları, spor etkinliklerimiz de misafir profillerimizi etkileyen diğer unsurlar olarak karşımıza çıkıyor” diye konuştu.

MÜŞTERİ VELİNİMETTİR

Her müşterinin kendine has özellikleri olduğunu söyleyen Erkan Akkurt, “Orta Doğulu misafirlerimizi de bu anlamda değerlendiriyoruz. Yani biz Orta Doğulu müşterilerimizi negatif değerlendirmekten ziyade elimizden geldiğince bunu yönetmeye çalışıyoruz” dedi.

“TEK BİR PAZARI HEDEFLEMEK DOĞRU DEĞİL”

Alternatif pazarlar peşinde olduklarını belirten Akkurt, önümüzdeki günlerde yurtdışında gerçekleşecek olan farklı fuarlara da katılacaklarını söyledi. Alternatif pazarlar bulunursa müşteri çeşitliliği açısından kendilerine fayda sağlayabileceğini ifade eden Akkurt, sözlerini şöyle bitirdi: “Artık Türkiye’nin kendi içindeki dinamik yapısı da iyi. Profil anlamında tek bir noktaya bağlanıp tek bir yeri hedeflemek doğru bir anlayış değil.”