Oflaz, futbol turizmini canlandırmak için hazır!

Last Updated on 27 Aralık 2017 by Turizm Günlüğü

Kemer’in kış turizminin canlandırmak adına hayata geçirilen Oflaz Futbol Kompleksi, ilk takımlarını ağırlamaya başladı.

İlk olarak BAL Ligi takımlarından Kastamonu Özel İdare KHS ve Silopispor’un konuk edildiği Oflaz Spor Kompleksi, önümüzdeki, günlerde birçok profesyonel kulüp ve yurt dışından gelen takıma da ev sahipliği yapacak.

Kemer’de özellikle kış döneminde futbol turizmini canlandırmak olduğunu söyleyen ve bu konuda ellerini taşın altına koyduklarını belirten Oflaz Turizm Genel Direktörü Ozan Güven, “İlk futbol kulüplerimizi sahalarımızda ağırlamanın ve onlara en iyi hizmeti vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra Kemer’de futbol turizmi açısından ve Türk futbolunda Kemer’in adının geçmesi adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Kemer’in futbol turizmi ile anılması adına çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Güven, “Türkiye’den çok sayıda takımın yanı sıra sürpriz görüşmeler içinde olduğumuz birçok Avrupalı kulüp de tesislerimizin konuğu olacak” dedi.

“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

Kamp yeri olarak özellikle Kemer’i tercih ettiklerini söyleyen Özel İdare KHS Teknik Direktörü Sait Taş, yaptığı açıklamada “Kemer aşığı bir insanım. Oflaz sahalarından faydalanıyoruz. Burada güzel bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Özellikle sahalardan çok memnunuz. Yöneticilerimizde çok etkilendiler ve memnun kaldılar. Şu anda çok iyi bir kamp ortamı geçiriyoruz. Bunu sağlayanlara da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

En az bütçeli iki takımdan biri olduklarını dile getiren Taş, “Benim hedefim her gittiğim yerde şampiyonluk olmuştur. Şu anda liderle beş puan fark var. Maliyetsiz değişiklikler yaptık ve ikinci yarı sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.

“İYİ Kİ KEMER’İ SEÇMİŞİZ”

Silopispor Genel Menajeri Muzaffer Şengül ise şunları söyledi: “Bize gösterilen ilgiden ve alakada dolayı her yıl kamp için Kemer’i seçiyoruz. Buradaki Oflaz Futbol Kompleksi sahaları oldukça kaliteli. Çalışmalarımızdan son derce memnunuz. İyi ki de burayı seçmişiz. Takımımız günde çift idmanla çalışmalarını sürdürüyor. Eksikliklerimizi görüyor ve güç depoluyoruz. Kemer’de iyi bir çalışma dönemi geçirip ikinci yarıya hazır hale gelmek istiyoruz” dedi.

Halil Öncü-Kemer