Mövenpick Hotel’den içinizi ısıtacak yeni kış menüsü

Last Updated on 15 Ocak 2018 by Turizm Günlüğü

Mövenpick Hotel Istanbul bünyesinde yer alan AzzuR Restoran, Akdeniz mutfağından İtalyan lezzetlerine kadar yaratıcı yeni kış menüsünü misafirlerine sunuyor.

Baş Aşçı Giovanni Terracciano tarafından mevsimin en taze ürünleriyle hazırlanan İtalyan lezzetlerinin yanı sıra Mövenpick imzalı İsviçre spesiyaliteleri de göz dolduracak.

AzzuR Restaurant’ın yeni kış menüsünde lor peyniri ve Antep fıstıklı havuç ve baklagil salatası, karışık deniz mahsulleri çorbası, ıspanak, hindi jambon, parmesan ve mozzarella peynirli calzone pizza, bal kabağı, ceviz ve gorgonzola peynir soslu patates gnocchi, patates, kabak, havuç, soğan ve kiraz domates soslu buharda morina balığı, parmesanlı risotto üzerinde ağır ateşte pişirilmiş dana incik gibi eşsiz tatlar yer alıyor.

Ayrıca Mövenpick tarafından geleneksel ve yenilikçi dokunuşlarla yeniden yorumlanan, mozzarella peyniri, kiraz domates ve fesleğenli domates çorbası, mozzarella peyniri, fırınlanmış domates ve ev yapımı fesleğenli pestonun eşlik ettiği röşti patates, taze mantar, krema sos ve tereyağlı röşti patates ile sunulan Zürih usulü dilimlenmiş süt danası ve glütensiz İsviçre usulü havuçlu kek gibi Mövenpick imzalı klasikleri tadabilirsiniz.

Muhteşem bir lezzet deneyimini tatlı bir sürprizle sonlandırmak için limonlu cheesecake, Mövenpick frambuaz ve çilekli sorbe ile sunulan sıcak çikolatalı volkano, geleneksel mascarpone tiramisu ve vanilya sos ile servis edilen karamel ve cevizli mus gibi baştan çıkarıcı tatlıları tercih edebilirsiniz.