Eğlence dünyası ATRAX’ın yeni trendleriyle dönecek

Last Updated on 17 Ocak 2018 by Turizm Günlüğü

İnşaat sektörünün eğlence alanlarını şekillendiren Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX, temalı konut projelerde yeni trendleri tanıtmak için hazır.

Bu yıl altıncı kez organize edilecek olan Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX 2018, inşaat ve eğlence sektörünün profesyonellerini 1-3 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde bir araya getirecek.

Son dönemlerde çoğunlukla konsept projelere yönelmeye başlayan inşaat sektöründeki farklı konseptler yeni trendler olarak karşımıza çıkmaya başladı. Bu oluşumlar içinde bisiklet parkurları, çocuk oyun alanları ve havuzlar vazgeçilmezler arasında bulunurken özellikle AVM’lerde sıklıkla gördüğümüz hareket simülatörleri de yakında büyük projelerde daha geniş alanlarda yer alacak.

Temalı konut projelerde yeni trendleri tanıtmak için hazırlanan “Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX 2018” Tırmanma duvarları, tematik park ekipmanları, havuz ve outdoor spor aletleri, çocuk oyun ekipmanları, iç ve dış mekan şişme aktivite alanları, bowling, go-kart, dart, bilardo, paintball, spor alanları ve binlerce ürün ve hizmet gamı ile seçenek sunacak.

YENİ TRENDLERLE BİNLERCE SEÇENEK

Ailelerin oturacakları yerlerde çocuklarının fiziksel ve zihinsel gelişimini destekleyecek ve güvenle oynayıp eğlenecekleri alanlar olmasına daha fazla önem vermesi temalı konutlara olan talebi arttırıyor. İnşaat sektörünün eğlence alanlarını şekillendiren Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen ATRAX’da bu kapsamda binlerce seçenek sunacak.

EN BAŞARILI PROJE ÖDÜLLENDİRİLECEK

İnşaat Sektöründeki hareketlenme ile birlikte eğlence sektörüne beş yıldır yön veren “Shining Star Awards’ 18 Eğlence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödülleri”de başarılı konut projelerini ödüllendiriyor.

Yapısında özel aktivite alanları, spor üniteleri, dinlenme alanları, eğlence tesisleri veya üniteleri vb. bulunduran toplu konut projeleri Shining Star Awards” da “En Başarılı Temalı Konut Projesi” kategorisinde ödüllendirilecek.