Hafta sonu kaçamaklarının yeni lezzet durağı: The Barn!

Last Updated on 17 Ocak 2018 by Turizm Günlüğü

İstanbul’un gözde aile çiftliklerinden biri olan Grandma’s Wonderland’in The Barn restoranındaki ‘tarladan tabağa’ konseptli yemekler gelen misafirlere keyifli bir hafta sonu fırsatı sunuyor.

Bağlar ve meyve bahçelerinin ortasında kurulu The Barn’ın gölet manzaralı taş binasında yapılan hafta sonu brunchları misafirlerini bekliyor.

20 yıllık çiftliklerini Grandma’s Wonderland adında 7 odalı butik otele çeviren Akbayır ailesi, eski atları Veronika’nın ahırını da bir senelik renovasyonun ardından The Barn adını verdikleri restoranda misafirlerini ağırlamaya başladı.

Silivri’nin Akören yolu üzerinde bulunan Grandma’s Wonderland The Barn restoranının doğal ortamında yetişen meyve ve sebzelerle hazırlanan tabaklar gelen misafirlere keyifli bir yemek daveti sunuyor.

The Barn mutfağında ise Şef Gürkan Tümsek yönetiminde 3 kişilik bir ekip çalışıyor. Pancar salatası, pastırmalı mısır çorbası, pazı mücver, isli yoğurtla servis edilen kaz tirit; karalahana mıhlama, confit yer elması ve karamelize arpacık soğanla tabaklanan kuzu sırt kış menüsünde yer alan lezzetlerden.