500 yabancı seyahat acentesine ‘2018 Troia Yılı’ sunumu yapıldı

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD) Başkanı Armağan Aydeğer

Last Updated on 28 Ocak 2018 by Yaşar Çelik

Çanakkale Valiliği’nin girişimleri ile Pullman Otel’de EMITT Fuarı’na katılan yaklaşık 500’e yakın uluslar arası yabancı seyahat acentesinin katılımı ile gerçekleşen gala yemeğinde Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD) Başkanı Armağan Aydeğer tarafından 2018 Troia Yılı ile Çanakkale sunumu yapıldı.

EMITT fuarı için TravelShop tarafından Türkiye’ye davet edilen yabancı turizmcileri İstanbul Turizm Derneği (İSTTA) ağırladı. Pullman İstanbul Airport Hotel Convention Center’da 26 Ocak Cuma Akşamı düzenlenen davette yabancı turizmcilere Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD) Başkanı Armağan Aydeğer tarafından 2018 Troia Yılı tanıtımı yapıldı. 2018 Troia Yılı ile Çanakkale sunumu yapıldığı gala yemeğine turizm sektörünün önde gelen isimleri de katılarak 2018 Troia Yılı ve Çanakkale tanıtımına destek oldular.

Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD) Başkanı Armağan Aydeğer

“TÜM DÜNYAYI TROIA VE ÇANAKKALE’YE DAVET EDİYORUZ”

Dün akşam Çanakkale Valiliği’nin girişimleri ile Pullman Otel’de TravelShop Turkey’in katkıları ile EMITT Fuarı’na katılan yaklaşık 500’e yakın uluslar arası yabancı seyahat acentesine başarılı bir 2018 Troia Yılı ve Çanakkale sunumu yapan Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD) Başkanı Armağan Aydeğer, “Çanakkale olarak bu yıl fuara geniş bir katılım sağlandık ve Valiliğimizde katkılarıyla 2018 Troia Yılı fuarda ön planda yer aldı. EMITT Fuarı’nda bu yıla özel olarak fuarın giriş noktasında büyük bir Troia Atı maketi bütün ziyaretçileri karşıladı. Fakat biz bunlar ile de yetinmeyerek tanıtımlarımıza tüm imkanlarımızı seferber ederek devam ediyoruz.

ISTTA İkinci Başkanı İbrahim Halil Korkmaz’da gecede İstanbu’un turizm potansiyelinden bir konuşma yaptı.

Bu akşam EMITT fuarı için TravelShop tarafından Türkiye’ye davet edilen yabancı turizmcileri İstanbul Turizm Derneği (İSTTA)’ın da katkılarıyla Pullman Otel’de bir gala yemeğine davet ettik. Yemeğe 500’ün üzerinde yabancı davetli katıldı. Dünyanın her tarafında EMITT’e iş anlaşmaları için gelen bu acentelere 2018 Troia Yılı ile Çanakkale sunumu yapmak bizim için bulunmaz bir fırsattı ve bizde bunu ISTTA İkinci Başkanı İbrahim Halil Korkmaz, TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender ve Çanakkale Valiliğimizin katkıları ile gerçekleştirdik.

TravelShop Turkey Genel Müdürü Murtaza Kalender yaptığı konuşmada “2018 Troia Yılı” projesini desteklediklerini söyledi.

Ayrıca emeği geçen, Güney Marmara Kalkınma Ajansı’na, GESTAŞ’a, Çanakkale Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne, Troia 2018 Koordinasyon Merkezi’ne, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne (ÇOMÜ), Çanakkale Belediyesi’ne, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’na, Biga Ticaret ve Sanayi Odası’na, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası’na, Çanakkale Ticaret Borsası’na, Biga Ticaret Borsası’na, Çanakkale Rehberler Odası’na, ÇATUD, TÜRSAB Çanakkale Körfez Yürütme Kurulu’na “2018 Troia Yılı” projesinden desteklerin esirgemedikleri ve bu gece yanımızda oldukları için ayrıca teşekkür etmek isterim” dedi.

Dün akşam Çanakkale Valiliği’nin girişimleri ile Pullman Otel’de gerçekleşen gala yemeğine TÜROFED Başkanı Osman Ayık, Çanakkale Rehberler Odası ve GESTAŞ ve DENTUR yetkililerinin yanı sıra çok sayıda turizmci katıldı.