Cem Lale, Wyndham Grand Istanbul Europe Otel’deki görevinden ayrıldı

Cem Lale

Last Updated on 1 Şubat 2018 by Yaşar Çelik

Turizmin tanınmış genel müdürlerinden Cem Lale, Wyndham Grand Istanbul Europe Otel’deki genel müdürlük görevinden ayrıldığını açıkladı.

Wyndham Grand Istanbul Europe Oteli Genel Müdürü Cem Lale, yazılı bir açıklama yaparak 3 yıla yakın sürdürdüğü görevinden ayrıldığını duyurdu. Lale, 31 Ocak 2018 tarihi itibari ile Wyndham Grand Istanbul Europe Otel’deki Genel Müdürlük görevinden ayrıldığı belirtti. Cem Lale’in veda mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Değerli iş ortaklarımız, sevgili dostlarım ve takım arkadaşlarım;

2015 yılında genel müdür olarak göreve başlamış olduğum Wyndham Grand Istanbul Europe Hotel’den 31 Ocak 2018 tarihinde şahsi tercihimle ayrıldığımı değerli basına bildirmek isterim. Bu vesileyle, görevde bulunduğum bu süre zarfında bana destek veren tüm çalışma arkadaşlarıma ve yatırımcılara, beni destekleyen acentalara, tur operatörlerine, değerli şirket yöneticilerine bir kez daha teşekkür etmek isterim.”

Cem Lale Kimdir?

Otelcilik serüvenine 1985 yılında Turban Marmaris tatil köyünde başlayan Cem Lale, 32 Yıllık başarılı kariyer hayatında; İstanbul, Bodrum, Kapadokya bölgesinde 4 ve 5 yıldızlı otellerin Genel Müdürlük görevlerinde bulundu. İyi derecede İngilizce bilen Lale, Kabataş Erkek Lisesi ve Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler, İktisat bölümü mezunu olup İstanbul Üniversitesinde işletme master yapmıştır. Cem Lale, evli ve 1 erkek – 1 kız 2 çocuk babasıdır.

İstanbul otelcilerine göre kapıdaki tehlike ne? İşte otel dosyamız ve işte ilk konuğumuz: Cem Lale