Atlasglobal, Anex Tour ve Intourist ile hedef büyüttü

Last Updated on 17 Şubat 2018 by Yaşar Çelik

Atlasglobal Havayolları Rusya ve Kazakistan’nın en önde gelen tur operatörleri Anex Tour ve Intourist ile yapılan anlaşmalarla toplam 2 milyonu aşkın turisti taşımayı hedefliyor.

Erken rezervasyon döneminde satışların yüzde 25’ini gerçekleştiren Atlasglobal Havayolları Rusya ve BDT ülkelerinde toplam 22 uçuş noktası ve 31 hat ile uçuş yoğunluğunu arttırdı. Atlasglobal Antalya’da 1 milyon 750 bin, Dalaman’da ise 300 bin’e yakın turist taşıyacak.

22 FARKLI ŞEHİR VE 31 HAT

Global bir havayolu şirketi olma vizyonuyla büyümesini hızla sürdüren Atlasglobal, yurtdışındaki büyümesine hız kesmeden devam ediyor. 2017 yılında Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkerinde elde ettiği başarı nedeniyle 2018 yılı için 3 katına çıkan talebi karşılamak amacıyla 22 farklı şehirden toplam 31 hat ile rekor sayılabilecek bir kapasite arttırma kararı alan Atlasglobal bu kapasite artışına rağmen yoğun talebi karşılamakta halen güçlük çekmekte.

Atlasglobal’in Rusya ve BDT Bölge Temsilcisi Orhan Sancar

Atlasglobal’in Rusya ve BDT Bölge Temsilcisi Orhan Sancar, “yurt dışı uçuş noktalarımız artacak.”

Uluslararası arenada büyüme stratejisi doğrultusunda yurt dışındaki tarifeli uçuş noktalarını artırmaya devam edeceğini açıklayan Atlasglobal’in Rusya ve BDT Bölge Temsilcisi Orhan Sancar, Antalya ve Dalaman çıkışlı direk seferlerin Rusya’daki 19 yeni uçuş hattının başta St. Petersburg ve Moskova olmak üzere önemli şehirleri kapsadığını belirterek, Kazakistan uçuş noktalarının ise Astana, Almati ve Karaganda olarak sıraladı.

Sancar, Rusya ve Kazakistan’da en çok tercih edilen havayoluyuz.

Ağırlıklı olarak Rusya olmak üzere BDT’deki bu yeni uçuş noktalarına hem Antalya hem de Dalaman’dan köklü tur operatörü ortakları ile tarifeli seferler düzenleyerek ana hedeflerinin ülkemize gelecek olan turist sayısını arttırarak turizmin 12 aya yayılması olarak açıklayan Sancar, Atlasglobal’ın sunduğu kaliteli hizmet nedeniyle Rusya ve Kazakistan’da en çok tercih edilen havayolu olduğunu ve bu durumun pazardaki rakiplerin hizmet kalitelerini yeninden gözden geçirmek zorunda kalmalarına neden olduğunu ifade etti.

Skytrax tarafından 4 yıldızlı havayolu ödülü verildi.

1989’dan bu yana havacılık sektörüne yönelik araştırma ve değerlendirmeleri ile saygı gören, dünyadaki havayolu ve havaalanı şirketlerinin ürün ve hizmetlerini uluslararası kalite standartlarına göre değerlendiren ve derecelendiren İngiltere merkezli bağımsız bir denetleme kurumu olan Skytrax tarafından 4 yıldızlı havayolu ödülünü alan 40 havayolundan biri olduklarını ifade eden Sancar, kaliteli hizmet anlayışlarından ödün vermeden büyüyerek yollarına devam edeceklerini de sözlerine ekledi.