Hilton 18’inci otelini Adıyaman’da açtı

Last Updated on 22 Şubat 2018 by Turizm Günlüğü

Hilton’un orta ölçekli pazarda hizmet veren ödüllü markası Hilton Garden Inn, Adıyaman’da yeni otelinin açıldığını duyurdu.

Hilton markasının Türkiye’deki portföyündeki 18’inci oteli olan Hilton Garden Inn Adıyaman, konuklarına geniş çaplı toplantı ve etkinlik alanları sunacak.

Hilton Garden Inn Adıyaman konuklarının Hilton markasının imza attığı tüm imkânlardan ve hizmetlerden yararlanabileceğini söyleyen otelin Genel Müdürü Serkan Karakozu, “Çağdaş konuk odaları ve toplantı alanları bulunan otel, iş seyahati için ideal bir merkez olacak. Bununla birlikte konuklar, şehrin yalnızca iki kilometre uzaklığındaki Adıyaman Kent Müzesi’ne ulaşarak, şehrin zengin kültür tarihini keşfedebilecek” dedi.

ÖDÜLLÜ SADAKAT PROGRAMI HİLTON HONORS UYGULAMALAR ARASINDA

Hilton tesislerinde uygulanan ödüllü sadakat programı Hilton Honors, Hilton Garden Inn Adıyaman’da da uygulanıyor. Doğrudan diledikleri bir Hilton kanalı üzerinden rezervasyon yapan Hilton Honors üyeleri, hem zamandan tasarruf ediyor hem de avantajlı fiyatlardan yararlanıyor.

Bunun yanı sıra özel üye indirimi, ücretsiz standart Wi-Fi ve Hilton Honors Puanları (Points) ile ödeme fırsatı yakalıyorlar. Sektör öncüsü Hilton Honors mobil uygulaması üzerinden işlem yapan kullanıcılar için özel dijital check-in ve dijital anahtar imkanı bulunuyor.