MSC Cruises, 17 gemisi ile dünyayı dolaşacak

Last Updated on 23 Şubat 2018 by Turizm Günlüğü

MSC Cruises, 17 modern gemisi ile dünyanın her köşesindeki ilgi çekici destinasyonlar arasında 2019/2020 kış programını yapmaya çalışan misafirleri için tekliflerini sundu.

Program satışları, 05 Mart 2018’de başlayacak olan MSC Grandiosa gemisi, MSC Cruises’un 2019 yılında hizmete girmesini planladığı iki gemisinden biri olup, kış mevsimi açılışını Batı Akdeniz’de yapacak.

İhtişam ve görkemini simgelemek için ‘daha zengin, çok modern’ anlamlarını karşılayan bir gemi olarak bu ismi alan MSC Grandiosa, kış mevsimi açılışını Batı Akdeniz’de yapacak.

MSC Sinfonia ise kış güneşinden daha uzun süre faydalanmak isteyen tatilcilere Akdeniz’de 11, 12 ve 14 gece ile uzun programlar sunacak.

AKDENİZ’E RÜYA GİBİ YOLCULUK

Sezonun gerçekleşecek yeni programında, iki gün boyunca tarihi liman Hayfa’yı (İsrail), Kudüs ve Beytlehem antik kentlerini keşfetmek için 14 gecelik bir gemi seyahati olacak. Bu yeni program, Civitavecchia (Roma), Messina ve Cenova’dan Barselona’ya, Marsilya’ya, ayrıca eski Yunan arkeolojik alanlarına sahip olan Kıbrıs’ın güzel adası Rodos, Güney Kıbrıs’ın Limasol ve Yunanistan’ın Heraklion (Girit) limanını da kapsayacak.

MSC Sinfonia ayrıca, Cenova’dan, Akdeniz’in egzotik bölgeleri ve Atlas Okyanusu’nu da kapsayan, yepyeni ve 12 gecelik bir program yapacak. Gezilecek yerler arasında Kanarya adası Tenerife, yerel pazarları ile tanınan Fas şehri Tangier ve Fas eserleriyle Dar el Makzen müzesi yer alıyor.

KUZEY AMERİKA’YI KEŞFETMEK İÇİN YENİ PROGRAMLAR

MSC Meraviglia, New York’tan Bar Harbor, Boston, Portland; Kanada’nın limanları Charlottetown, Corner Brook-Halifax, Quebec, St. John ve Sydney güzergahında, iki kez 10 gecelik gidiş dönüşlü program yapacak.

Kuzey Amerika’nın doğu kıyısındaki çarpıcı manzaraları bu programla keşfetmek mümkün. MSC Meraviglia New York’a gelmeden önce; Almanya’nın Kiel kentinden 17 gecelik transatlantik programı yaparak; Danimarka, Birleşik Krallık & İrlanda, İzlanda ve Kanada’daki limanları da keşfetme şansı sunacak.

POPÜLER DESTİNASYONLARDAN BİRİ KARAYİPLER

2019/2020 kışı için MSC Cruises, Karayipler’de altı gemisi ile farklı destinasyonları ve sıra dışı deneyimleri ile misafirlerine özel hizmet verecek, yeni bir ada olan Ocean Cay MSC Marine Reserve’in 2019’da açılışı yapılacak ve sonrasında MSC Cruises misafirleri için en önemli destinasyonlardan biri haline gelecek.

MSC Seaside, MSC Meraviglia, MSC Divina ve MSC Armonia gemileri, misafirlerin gemi ile kıyı arasında dinlenebilecekleri şekilde özel olarak inşa edilmiş bir iskeleye yanaşacak. MSC Meraviglia, Batı Karayipler’de Port Miami’den iki farklı program sunacak. Güneşin izinde sloganı ile MSC Seaside, Miami’den Batı Karayipler’e veya Doğu Karayipler’e yedi gecelik programlarına devam edecek.

İKİ FARKLI PROGRAMLARLA GEZİLER

MSC Divina, Kasım 2019’da Akdeniz’den dönerek, Miami’den iki farklı program sunacak. MSC Divina, Jamaika, Kolombiya, Panama, Kosta Rika, Meksika ve Okyanus Cay MSC Marine Rezerv adasını da içeren için 11 gecelik program yapacak. Diğeri ise Antigua ve Barbuda, St. Kitts ve Nevis, St. Maarten, İngiliz Virgin Adaları’ndaki Tortola ve Ocean Cay MSC Marine Rezervi’nden oluşan 10 gecelik bir yolculuk…

Yıl boyunca Küba’da bulunan MSC Armonia, misafirlerine cumartesi’den pazartesiye kadar sürecek programı esnasında, iki buçuk gün Havana’da gezebilme şansı verecek. Program, yeni Ocean Cay MSC Marine Rezervi, Montego Bay, Jamaika ve Georgetown, Cayman Adaları’nı içeriyor.

MSC Opera da Havana’dan yedi gecelik iki farklı program yapacak. Küba’nın başkenti Havana’da geçirilecek iki gün, Havana’dan Belize kentine, oradan da Honduras’daki Isla de Roatan’ın göz alıcı plajlarına doğru yola çıkacak. Costa Maya ve Cozumel Meksika’da görülecek diğer yerler arasında. İkinci programı ise; Havana’da geçirilecek iki buçuk günün ardından, canlı mercan resifleri ile Montego Körfezi, Jamaika, Georgetown, Cayman Adaları ve Cozumel’in büyüleyici adalarını ziyaret edecek.

YENİ GEMİSİYLE ORTADOĞU’DA

MSC Cruises, Mart 2019’da Akdeniz’de faaliyete geçecek olan en yeni gemilerinden MSC Bellissima’yı, Birleşik Arap Emirlikleri’ne getiriyor. Sonrasında iki farklı yedi gecelik program yapmak üzere Sir Bani Yas adasına, Umman’daki Khasab ve Muscat’a veya Bahreyn ve Katar’a misafirlerini götürecek şekilde program yapacak.

MSC Lirica, Basra Körfezi’ndeki bir dizi uzun yolculukla kış güneşinden faydalanmak için MSC Bellissima’ya katılacak. 14 gecelik programında, Hint limanındaki Mumbai ve Goa’dan Umman Muscat’a uzanan farklı bir programa imza atacak.

DÜNYANIN ETRAFINDA 117 GÜN

MSC Cruises’un ikinci dünya turu, MSC Magnifica ile Ocak 2020’de Civitavecchia, Cenova, Barselona ve Marsilya’dan başlayacak. 40’tan fazla destinasyon ve 23 ülke ile misafirler, beş kıtayı üç ayda keşfedebilecek, dünyanın en popüler destinasyonlarını da ziyaret edebilecekler.

2019/2020 kışı için önemli yenilikler olmasının yanı sıra, misafirler MSC Cruises’un modern gemileri, konforlu konaklama, taze ve damak çatlatan lezzetleri, ödüllü animasyon-şov programları, kusursuz hizmet, uzmanlık ve zarif tasarlanmış gemileri eşliğinde yolculuk edecekler.