Ren Nehri ve Noel Pazarları turları ikinci kez satışta

Last Updated on 27 Şubat 2018 by Turizm Günlüğü

Cruise Brands, son yıllarda tercihlerini cruise turlarından yana kullanan seyahatseverler için sunduğu Ren Nehri ve Noel Pazarları turlarının ikinci satışını başlattı.

Türkiye’nin en ünlü rehberleri Saffet Emre Tonguç ve Tarihçi, Yazar Serda Büyükkoyuncu, 2018’in Aralık ayında Ren Nehri ve Noel Pazarları turları düzenleyecek.

Her yaştan ve kesimden tatilcilere hitap eden cruise turları yeni ve farklı yerler keşfetmeyi seven kişiler için vazgeçilmez bir tatil seçeneği olurken Cruise Brands de organizasyonunu yaptığı Ren Nehri ve Noel Pazarları turlarının ilk satışını gerçekleştirdi.

İlk satışı 20 günlük bir sürede olan turların ikinci kez satışa sunuldu. Programa yoğun ilgi gösteren seyahatseverler farklı kültürleri keşfetmek için sabırsızlıkla bekliyor.

 

 

NOEL PAZARLARINDA RÜYA GİBİ BİR TUR

110 metre uzunluğunda ve 76 kabininden oluşan beş yıldızlı William Shakespeare nehir gemisi ile Basel’den başlayacak tur, üç gece dört gün sürecek.

Bu tur ile birlikte Ren Nehri’nin kalbinde üzüm bağları ile meşhur Rudesheim’den Strasbourg’a kadar birçok bölgeyi ziyaret edeceksiniz. Strasbourg ziyaretinizde başta ünlü Colmar olmak üzere Eguisheim, Kaysersberg ve Riquewihr köyleri ve Noel Pazarları gezilecek.

Rehber Saffet Emre Tonguç

DENEYİMLİ REHBERLERLE GEZİLECEK

Saffet Emre Tonguç ve Serda Büyükkoyuncu eşliğinde düzenleyecek gezide 170 kilometrelik muhteşem Alsace Şarap Yolu’nda Noel pazarlarını doyasıya yaşarken, tarihi 9. yüzyıla kadar uzanan ve silueti neredeyse hiç bozulmamış sevimli kasabaları fotoğraflanacak.

Gezi boyunca tam pansiyon konaklanacak geminin tüm kabinlerde pencere veya Fransız balkon da mevcut. Ayrıca panoramik manzaralı bir bar ve şık bir restoran bulunan gemide masaj hizmetleri de sunuluyor.