Tay Mutfağının incelikleri Marriott Şişli’de anlatılıyor!

Last Updated on 9 Nisan 2018 by Turizm Günlüğü

İstanbul Marriott Hotel Şişli, lezzet tutkunlarını 20 yılı aşkın süredir Tay mutfağında uzmanlaşan Tay Şef Orasa Lerch’in hazırladığı geleneksel Tay yemekleriyle buluşturuyor.

Sebze meyve oyma sanatıyla yakından ilgilenen ve bu alanda başarılı işlere imza atan Şef Lerch, meraklılarına Tay yemeklerini öğretmek üzere 9-25 Nisan tarihleri arasında İstanbul Marriott Hotel Şişli’de atölyeler de düzenliyor.

Tay Şef Orasa Lerch

Damaklarda unutulmaz tatlar bırakmaya hazırlanan Tay Şef Orasa Lerch, hindistan cevizi sütüyle hazırlanan aromatik çorbalar, Tay yemek kültürünün vazgeçilmezi, kırmızı ve yeşil köri çeşitleri, geleneksel et, tavuk ya da deniz mahsulleri seçenekleri başta olmak üzere bir çok Tay lezzetini misafirlerin beğenisine sunacak.

Şef Lerch, Marriott Şişli’de 9-25 Nisan tarihleri arasında sunulacak Tay menüsüne ek olarak Tay mutfağının inceliklerini ve en sevilen yemeklerinin kolayca nasıl hazırlandığını öğrenmek isteyenler için ayrıca Tay mutfağı atölyesi düzenlenecek.

Şefin en beğenilen spesiyallerini özel sunumlar ve içecek eşleşmeleri ile beraber şefin sofrasında tatmak isteyenler için organize edilen 4 ayrı Chef’s Table etkinliğinin ikisi doldu bile. Kişi başı katılım bedelinin 135 TL olduğu Chef’s Table için 13 ve 20 Nisan tarihlerine rezervasyon alınıyor.

Tay yemeklerinin tadına bakmak, Chef’s Table ya da atölyelere katılmak üzere rezervasyon yaptırmak için arzu eden herkes 0 (212) 375 01 00 no’lu telefondan, info.marriottsisli@marriott.com email adresinden ya da @marriottsisli Facebook hesabından otele ulaşabilir.