Hilton Garden Inn`de yılın genel müdürü Türkiye’den

Last Updated on 7 Mayıs 2018 by Yaşar Çelik

Hilton Garden Inn; 2017 yılının en iyilerini açıkladı. Hilton Garden Inn, dünya genelinde 14 markasıyla hizmet veren Hilton zincirinin, son yıllarda hem yatırımcılar, hem de misafirler tarafından en çok tercih edilen markalarından biri.

Latin Amerika, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Asya Pasifik kıtalarında faaliyet gösteren Hilton Garden Inn yöneticileri 2017’in en iyisi olmak için bu yarışta yer aldı. Birçok farklı kriterde değerlendirilen genel müdürler arasından, Hilton Garden Inn Istanbul Beylikdüzü’nün Genel Müdürü Ertuğrul Uzak, ‘Yılın Genel Müdür’ seçilerek bu anlamlı ödülü ülkemize kazandırdı.

Ayrıca, son derece önemli bir ödül olan HOTEL SUCCSESS AWARD (Otel Başarı Ödülü) ödüllerinden bir tanesini ve MOST IMPROVED OVERALL EXPERIENCE AWARD’ı da (Genel misafir memnuniyetinde en çok gelişim gösteren otel ödülü) yine genel müdürlüğünü Ertuğrul Uzak’ın yaptığı, Hilton Garden Inn Istanbul Beylikdüzü kazanarak toplamda 3 ödül ile ülkemizi başarıyla temsil etti.

ERTUĞRUL UZAK’IN KARİYERİ

Ertuğrul Uzak turizm sektöründeki kariyerine 1990’lı yılların ortalarında Türkiye’nin önemli turizm kentlerinden olan Kuşadası’nda başladı. Yaklaşık 21 yıldır otel sektöründe olan Ertuğrul Uzak; 2010 yılına kadar resort otellerde, ön büro, satış ve pazarlama yöneticiliği, yiyecek & içecek yöneticiliği, operasyon müdürlüğü gibi pozisyonlarda görev yaptı. 2011 yılından itibaren ise şehir otelciliğine yönelen Uzak, Karadeniz bölgesinde, bir tanesi Hilton markası olmak üzere toplamda 3 otelin açılışından itibaren Genel Müdür olarak başarıyla görev yaptı. 2016 yılının şubat ayından itibaren ise Hilton Garden Inn Istanbul Beylikdüzü otelinde genel müdür olarak görevine devam ediyor.

THE GM OF THE YEAR IS FROM TURKEY

Hilton Garden Inn; Announced the best of 2017. The Hilton Garden Inn is one of the most preferred brands of Hilton out of the 14 brands worldwide, both by investors and guests in recent years.

Hilton Garden Inn executives in Latin America, Europe, Middle East, Africa and Asia Pacific have participated in this competition. Ertuğrul UZAK, General Manager of Hilton Garden Inn Istanbul Beylikdüzü, was selected as the ‘’General Manager of The Year’’ among the general managers evaluated on many criteria.

In addition, Hilton Garden Inn Istanbul Beylikdüzü won two of the most important prizes HOTEL SUCCSESS AWARD and MOST IMPROVED OVERALL EXPERIENCE AWARD, and successfully represented our country with 3 awards in total.

Ertugrul Uzak began his career in the tourism industry in the mid-1990s, in one of the major touristic town of Kusadasi in Turkey, who has been in the hotel sector for about 21 years; Until 2010, he served in many different positions in resort hotels, such as front office, sales and marketing manager, food & beverage manager, operations manager. In 2011, he decided to climb steps of his career in city hotels, he worked as a pre-opening general manager in the Black Sea region, starting from the opening of 3 hotels, one of these was a Hilton brand. Since February of 2016, he is the general manager of Hilton Garden Inn Istanbul Beylikduzu.