İstanbul gece hayatının popüler mekanı Atrox, Ozan Doğulu ile coşturacak

Last Updated on 16 Nisan 2018 by Turizm Günlüğü

Crowne Plaza İstanbul – Florya’nın bünyesinde bulunan ve İstanbul’a farklı bir eğlence anlayışı sunan Atrox, misafirlerini Ozan Doğulu’nun DJ performansı ile eğlendirmeye hazırlanıyor.

20 Nisan Cuma gecesi Florya sahilinin en güzel noktasında yer alan denize sıfır ve eşsiz manzarasına sahip olan Atrox’un DJ setinin başına Ozan Doğulu geçecek.

Hem yazlık hem kışlık bir mekan olarak hizmet verirken DJ performans geceleri, tematik geceler, canlı müzikler ile farklı kültürlerin müziğini bir araya getirerek konuklarına eğlence dolu anlar yaşatan ve Farklı ambiyansıyla dikkat çeken Atrox, mandalina ağaçlarıyla donatılmış, yeşil bitkilerle süslenmiş, bembeyaz koltuklarıyla ve ahşap zeminiyle büyüleyici bir teras keyfi sunuyor.

İstanbul’un en güzel mekanında sevdikleriyle birlikte, müzik eşliğinde eğlencenin tadını çıkarmak isteyenler 20 Nisan Cuma günü 22:30-00:30 saatleri arasında Ozan Doğulu’nun DJ performansı ile coşacak.

1 yerli içki dahil girişin 100 TL olduğu gecede sınırlı sayıdaki loca rezervasyonu ile yer ayırtabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için: 0212 463 0 500.

En özel şehir oteli: Crowne Plaza Istanbul Florya