Mandarin Oriental’da Fans of M.O. programı ile ayrıcalıklı hizmet

Last Updated on 16 Mayıs 2018 by Turizm Günlüğü

Kullanım deneyimini ön planda tutan Fans of M.O. programını sunan Mandarin Oriental Hotel Group, misafirlerinin tüm Mandarin Oriental otellerindeki konaklamalarında ayrıcalıklı hizmet imkanlarına sahip olmasını sağlıyor.

Fans of M.O programına katılan üyeler, Mandarin Oriental Hotel Group’un web sitesi mandarinoriental.com üzerinden direkt rezervasyon yaparak sadece en uygun ve en esnek fiyatlardan faydalanmakla kalmayıp, aynı zamanda konaklamaları boyunca yararlanabilecekleri iki adet ayrıcalıklı hizmet seçme olanağını da elde edebilecek.

Ayrıcalıklı teklifler arasında erken check-in, geç check-out, yemek ya da spa kredisi, sabah kahvaltısı, bir üst oda kategorisinde konaklama, kablosuz internet erişim kolaylığı, ütü hizmeti veya kutlama ikramları gibi çeşitli alternatifler yer alıyor.

Dünya çapındaki Mandarin Oriental otellerinin fanları arasında Morgan Freeman, Geofrey Rush, Dav Patel, Lucy Lio ve Christian Louboutin gibi ünlü oyuncu ve sanatçılar da var.

“Misafirlerimiz için, konaklamalarının her birini unutulmaz kılan ve birbirinden cazip imkanlarla dolu Mandarin Oriental’in eşsiz üye programı Fans of M.O.’yu sunmaktan dolayı çok mutluyuz” diyen Mandarin Oriental Grup Pazarlama Direktörü Michael Hobson, “Misyonumuz misafirlerimizi her zaman memnun etmek. Bu program, misafirlerimizin tüm Mandarin Oriental destinasyonlarındaki ziyaretlerini kişiselleştirebilmelerini ve ihtiyaçlarını öngörebilmemizi sağlayacak” dedi.

Mandarin Oriental, 2018 sezonuna yeniliklerle giriyor