ETS Tur ‘En Beğenilen Turizm Şirketi’ seçildi

Last Updated on 26 Mayıs 2018 by Turizm Günlüğü

Müşteri deneyimini en iyi yaşatan markaların ödüllendirildiği A.L.F.A Awards’da “Turizm ve Seyahat” sektöründe En Beğenilen Turizm Şirketi Ödülü’nün sahibi Etstur oldu.

Markaların farklı kategorilerde değerlendirilerek ödüllendirildiği organizasyonda verilen ödüller, 12 ilde bin 200 kişiyle yüz yüze görüşmeler sonucunda 46 kategoride değerlendirmelerin yapıldığı bir endeks ile belirlendi.

Bankacılık, beyaz eşya, digital yayın platformları, e-ticaret siteleri, fast food şirketleri, giyim sektörü gibi pek çok alanda müşteri deneyimini en iyi yaşatan markaların ödüllendirildiği organizasyonda Etstur, “Turizm ve Seyahat” sektöründe En Beğenilen Turizm Şirketi Ödülü’nün sahibi oldu.

Etstur Misafir Deneyimi İlişki Yönetimi ve Kalite Direktörü Ayşıl Bahar Arıcı

Markanın ödülünü, Etstur Misafir Deneyimi İlişki Yönetimi ve Kalite Direktörü Ayşıl Bahar Arıcı aldı. Arıcı ödül töreninde yaptığı konuşmada “Etstur olarak hizmet verdiğimiz alanlarda, misafir memnuniyetini takip ederek sektör genelinde hizmet kalitesinin artmasına katkıda bulunmak bizim için çok önemli. Misafir memnuniyeti açısından sektörde yüklendiğimiz misyonun, misafir tarafında da karşılığını görmek bizi gururlandırıyor. Müşteri deneyiminin belirleyici olduğu A.L.F.A Awards organizasyonunda bizi En Beğenilen Turizm Şirketi Ödülü’ne değer gören herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

MARKALAR PEK ÇOK KIYASLAMADAN GEÇTİ

Sadece ürünün satış süreci değil, satış sonrasındaki süreçlerde de hizmetini sürdürülebilir kılan ve müşterileri ile sağlıklı ve sürdürülebilir bir ilişki kuran markaların değerlendirildiği bir araştırma süreci sonunda verilen A.L.F.A Awards ödülleri, müşterilerin arzu boyutundan, şirketlerin çalışan memnuniyetine verdiği öneme, markaların tüketici nezdinde bilinirliğinden satış sonrası ilişki devamlılığı gibi pek çok kıyaslamadan geçerek sahiplerini buluyor.