Görkemli düğünlerin ve keyifli organizasyonların vazgeçilmez adresi

Görkemli düğünlerin ve keyifli organizasyonların vazgeçilmez adresi
Görkemli düğünlerin ve keyifli organizasyonların vazgeçilmez adresi

Last Updated on 24 Haziran 2023 by Turizm Günlüğü

Crowne Plaza İstanbul-Florya, hem denize sıfır konumu hem de geniş ve ferah açık alanlarıyla düğün, nişan ve kına organizasyonlarının yanı sıra diğer etkinlikler için de en çok tercih edilen otellerden biri olarak dikkat çekiyor. Görkemli düğünlerin ve keyifli organizasyonların vazgeçilmez adresi…

Crowne Plaza İstanbul-Florya Satış ve Pazarlama Direktörü Melda Çetiner, yaptıkları muhtelif organizasyonlar ve tanıtımlar sonucunda özellikle düğün, nişan ve kına organizasyonları için çok yoğun bir taleple karşı karşıya olduklarını söyledi.

Nisan ve Mayıs aylarını hafta sonu düğün, hafta içi nişan ve kına organizasyonları olarak dolu geçirdiklerini ifade eden Çetiner, “Temmuz-Ağustos aylarında tüm cumartesi ve pazarlar, Eylül ayında ise cuma, cumartesi ve pazar günlerimiz şu anda dolu. Ekim ayında da neredeyse tüm cumartesi ve pazarlarımız dolu, sadece cuma günleri için boşluğumuz var. Yaptığımız düğün, nişan ve kına ogranizasyonlarını gören misafirlerimiz bu tür etkinlikler için mutlaka bizi tercih ediyor. Bu alanda gerçekten çok iyi bir şekilde ilerliyoruz” dedi.

Crowne Plaza İstanbul-Florya Banket Satış Müdürü Yeşim Yıldız ve Crowne Plaza İstanbul-Florya Satış ve Pazarlama Direktörü Melda Çetiner…

AÇIK ALANDA 1100 METREKARELİK YENİ ETKİNLİK ALANI TEMMUZ’DA AÇILIYOR

Ürün lansmanları, bayi toplantıları, kurumsal toplantılar, motivasyon toplantıları, eğitim toplantıları, konsept partiler, gala geceleri, ödül törenleri ve geceleri ile iftar yemekleri alanında da otellerinin çok yoğun talep gördüğüne dikkat çeken Melda Çetiner, 6 farklı toplantı salonlarında en son teknolojik ekipmanlar ile 800 kişiye kadar ağırlama servislerinin bulunduğunu söyledi. Bugüne kadar otellerinde oldukça büyük organizasyonlara imza attıklarını, bazı önemli markaların lansman toplantıları, dergilerin ödül törenleri ve geceleri ile iftar yemekleri gibi önemli organizasyonların otellerinde yapıldığını ifade eden Çetiner, “Artan talebe cevap verebilmek adına açık alanda 1100 metrekarelik yeni bir etkinlik alanı yapıyoruz. Temmuz ayında hizmete açacağımız bu düz ve açık alanda havuz başında gala yemekleri de dahil her etkinliği yapacağız” dedi.

Havuz başında gala yemekleri de dahil her etkinlik yapılabiliyor.

DENİZ KENARINDA YEMEK VE ÇAY-KAHVE MOLASI KEYFİ

Crowne Plaza İstanbul-Forya’nın etkinlik alanında da misafirlerine gayet rahat edebilecekleri, çay-kahve molalarında denize karşı çıkıp nefes alabilecekleri çok keyfili bir ortam sunduğuna dikkat çeken Çetiner, şunları söyledi: “Büyük organizasyonlarda lobinin dışında toplantı salonlarımıza direkt girişimiz var. Onun ayrı bir fuayesi var ve oraya yürüyen merdivenlerle inilebiliyor. Toplantı salonlarımızın ve açık alandaki 1100 metrekarelik etkinlik yerimizin hemen yanında bulunan Salamina Restaurant’ımızda misafirlerimiz öğle ve akşam yemeklerini yiyebiliyor. Genelde toplantı yapılan salondan başka bir yerde öğle ve akşam yemekleri yenilir ki bu da ciddi bir zaman kaybı demektir. Otelimizde misafirlerimiz böyle bir sorun yaşamıyor. Yaz döneminde isek eğer kapılarımızı denize kadar açabiliyoruz” .

Salamina Restaurant
HEM DENİZ KENARI HEM DE AÇIK ALAN OLMASI TERCİH NEDENİ

Crowne Plaza İstanbul-Florya Banket Satış Müdürü Yeşim Yıldız da yeni bir otel olmalarından ve otellerinin denize sıfır özel konumundan dolayı düğün, nişan ve kına organizasyonlarında öncelikli tercih edildiklerini belirterek, “Misafirlerimiz nikahı Sardinia Etkinlik Bahçesi’nde kıyıp kokteyli de orada verip yemeği balo salonunda alabiliyor. Ya da havuz başında kokteyli ve nikahı yapıp yemeği Sardinia Etkinlik Bahçemiz’de alabiliyor. Misafirlerimiz zaten dış alanları gördüğünde çok etkileniyorlar. Hem deniz kenarı hem de açık alanda düğün, nişan ve kına organizasyonlarını yapmamız otelimizin tercih edilmesindeki en büyük etkenlerden” diye konuştu.

Sardinia Etkinlik Bahçesi Görkemli düğünlerin ve keyifli organizasyonların vazgeçilmez adresi
Sardinia Etkinlik Bahçesinde geçen hafta yapılan düğünden bir sahne.  Görkemli düğünlerin ve keyifli organizasyonların vazgeçilmez adresi
Sardinia Etkinlik Bahçesindeki sahne kurulumu… Görkemli düğünlerin ve keyifli organizasyonların vazgeçilmez adresi