Bakan Çavuşoğlu, OTI Holding çalışanları ile bir araya geldi

Mevliüt Çavuşuğlu'nun konuşma yaptığı sohbet toplantısı OTI Holding merkezinde gerçekleşti.

Last Updated on 2 Haziran 2018 by Yaşar Çelik

Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu Antalya’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında OTI Holding çalışanları ile de bir araya geldi.

OTI Holding’i ziyaret eden Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun konuşma yaptığı sohbet toplantısı holding merkezinde gerçekleşti. 2018 Türkiye ve özellikle Antalya turizmini değerlendiren, yapılan hizmetler ve hedeflerden bahseden Mevlüt Çavuşoğlu, sektörün merak ettiği konulara da açıklık getirdi. Günün anısına karşılıklı olarak plaket takdiminde bulunuldu.

Ziyarette özellikle Antalya turizmi değerlendirildi.


OTI HOLDİNG 25. YILINI KUTLUYOR

2017 yılında kuruluşunun 25. yılını kutlayan OTI Holding; tur operatörlüğü, seyahat acenteliği, konaklama, havacılık ve güvenlik ana alanlarında faaliyet göstermektedir. Bünyesindeki 24 iştiraki ve 5980 profesyoneliyle 5 kıtada, 36 ülkede, 90 destinasyonda turizme hizmet vermektedir. Tur operatörlüğünde Coral Travel markası ile 7 ülkede, Yer Hizmetleri ve Destinasyonlar Yönetiminde ODEON Tours markası Türkiye, Mısır, Tayland, İspanya, Yunanistan ve BAE’de kendisine ait şirketleri bulunmaktadır.

Günün anısına karşılıklı olarak plaket takdiminde bulunuldu.

YENİLİKÇİ VİZYON VE KALİTE ANLAYIŞI

Türkiye ve Mısır’da bulunan konaklama yatırımlarında, beş yıldızlı olmak üzere, Antalya’da 4’ü kendine ait ve Mısır’da işlettiği 1 otel ile toplam 5 tesise sahiptir. 2017 yılında tüm Türkiye’ye getirdiği toplam yolcu ile Türkiye genelinde ve Antalya’da lider grup olan OTI Holding, sektöre adım attığı 1992 yılından bu yana yenilikçi vizyonu ve kalite anlayışı ile turizme yatırım yapmaktadır.